Stockholm

Bästa Shuffleboard i Stockholm

I Stockholm finns det många bra eventcenter och barer som har roliga aktiviteter. Om du letar efter specifikt Stockholms bästa ställen med shuffleboard så kan du läsa vår guide här nedanför.

Vi har valt ut både mindre, mysiga barer och större event center så att det ska finnas något som passar alla.

Ugglan Boule & Bar

Boulebaren Ugglan i Stockholm är inte riktigt som andra boulebarer som du kanske är van vid. Här finns nämligen väldigt mycket mer att göra än att bara spela boule. Exempelvis har de också shuffleboard.

Utöver shuffleboard och boule finns en hel uppsjö aktiviteter att välja mellan hos Ugglan Boule Bar som du och dina vänner kan roa er med över en öl eller en god drink. Hos Ugglan hittar ni allt från arkadspel och brädspel till dart och mycket mer.

Tilt

Vill du dricka riktigt goda cocktails samtidigt som du spelar shuffleboard bör du göra ett besök hos Tilt Bar. Du hittar Tilt på Östermalm i Stockholm och de beskriver sin bar som en mix mellan cocktailbar och aktiviteter.

Utöver att spela shuffleboard kan du även spela biljard, kasta dart eller bara äta en bit god mat i en härligt avslappnad atmosfär.

BallBreaker

Ett av Stockholms mest fartfyllda eventcenter är BallBreaker. Här kan du roa dig med allt från shuffleboard till bowling och golf.

Efter en rolig match mot dina vänner kan ni sitta ner för en bit mat vid restaurangen. Där bjuds det på en a la carte meny som har något för alla, vare sig du gillar kött, fisk eller vegetariskt.

Biljardpalatset i Stockholm

På Kungsholmen i Stockholm hittar du Biljardpalatset. De beskriver sig själva som Sveriges mest kända biljardhall och de har huserat på St:Eriksgatan sedan 1963.

Låt dig inte luras av namnet, för hos Biljardpalatset kan du göra mer än bara spela biljard, även om det är deras specialitet. Du kan också spela shuffleboard och carambole.

Biljardpalatset har också en restaurang där man kan välja mellan både varmrätter och mindre smårätter.

O’Learys Event Center Tolv

I Stockholm hittar du O’Learys på många platser runt om i stan. Ett av deras mest populära hak är O’Learys Event Center Tolv som ligger vid Tele2 Arena.

Här kan du ibland få fördelaktiga paketerbjudanden där det ingår både aktiviteter och mat. Hos O’Learys Event Center Tolv hittar du givetvis shuffleboard, men också en mängd andra roliga aktiviteter.

Pitcher’s Norrmalm

På Norrmalm i Stockholm hittar du Pitcher’s. Det här är mycket mer än bara en pub och restaurang.

Precis som det finns en hel del gott att välja mellan på deras meny, så har de också en hel del roliga aktiviteter. Här kan du spela både shuffleboard, airhockey, biljard och mycket mer tillsammans med dina vänner.