Stockholm

Guide: Bästa Cykelverkstad & Cykelreparatörer på Kungsholmen 2024

cykelverkstad-Kungsholmen

Har din cykel gått sönder på väg till arbetet eller trasslade kedjan senast du skulle ut på cykeltur? Då kan det vara en god idé att kontakta en cykelverkstad.

På Kungsholmen finns en rad med professionella och bra cykelverkstäder att välja mellan, där flertalet erbjuder drop in, cykeltillbehör och reservdelar.

Bästa Cykelverkstad & Reparatör på Kungsholmen

Cykelverket

Inne på S:t Göransgatan 74 på Kungsholmen hittar du Cykelverket cykelverkstad som hjälper dig oavsett vad det är för problem du har och oavsett vad det är för cykel du äger.

Cykelverket tar emot alla olika typer av cyklar, från små barncyklar till hybrider och elcyklar från olika varumärken. I verkstaden kan du få hjälp med reparation och service och i butiken hittar du hjälmar, handskar och kläder.

Elcykelpunkten Cykelreparation

För att din cykel ska hålla riktigt länge är det viktigt med regelbunden service och reparation när det behövs.

Hos Elcykelpunkten Cykelreparation på Kungsholmen i Stockholm får du tillgång till en fullservice verkstad med professionella servicetekniker på plats, som säkerställer att din cykel lämnas tillbaka i toppskick.

Elcykelpunkten Cykelreparation hanterar vanliga cyklar såväl som elcyklar.

Sportson Cykelservice Kungsholmen

Sportson Cykelservice på Kungsholmen riktar sig till dig som är i behov av en fullserviceverkstad och som vill ha möjlighet att komma in – utan att först behöva boka tid.

Sportson Cykelservice ligger mycket centralt i Stockholm och erbjuder allt från bikefit till bikesizing, kundcykling, service, reparationer och mycket mer. Här finns även ett stort utbud av cyklar för den som är i behov av något nytt.

Cykelstallet Cykvelverkstad

Inne på Scheelegatan 15 i Stockholm hittar du Cykelstället som erbjuder både reparationer, service och uthyrning av cyklar.

Att hyra cykel är ett utmärkt sätt att ta sig runt i staden, t.ex. när du är på besök eller vill undvika kommunaltrafik.

Cykelstället har även kunskapen som krävs för att hantera mindre reparationer av mopeder, såväl som att slipa skridskor eller knivar.

MCV – Min Cykelverkstad

MCV – Min Cykelverkstad är det tveklöst bästa valet för dig som inte har möjlighet eller tid att ta dig till verkstaden på egen hand.

MCV – Min Cykelverkstad fungerar nämligen som en mobil verkstad, vilket innebär att du bara ringer eller chattar med företaget, för att därefter få ut en cykelmekaniker till ditt hem, arbete eller vart du än befinner dig.

Välj mellan flera betalningsalternativ och få din cykel lagad när du behöver!