Malmö

Guide: Bästa Cykelverkstad & Cykelreparatörer i Malmö 2024

cykelverkstad-Malmö

Att använda cykeln som transportmedel blir allt mer populärt. Det främjar inte bara en bättre hälsa, utan minskar också den negativa miljöpåverkan.

För att din cykel ska rulla som den ska och för att du ska kunna känna dig trygg kan du dock behöva reparera eller serva den med jämna mellanrum och då behövs en professionell och seriös cykelverkstad i Malmö.

Bästa Cykelverkstad & Reparatör i Malmö

Stadion Cykelverkstad

Vill du vara säker på att din cykel är i goda händer är ett besök hos Stadion Cykelverkstad att rekommendera.

Företaget har inte bara 25 års erfarenhet och kunskap bakom sig, utan erbjuder också några av staden absolut bästa priser.

Här får du kvalitet i reparationer såväl som i service och kan välja mellan ett stort utbud av nya och begagnade cyklar.

Cykelköket

Cykelköket på Stapelbäddsgatan 3 i Malmö är en cykelverkstad som skiljer sig från mängden.

Här kan du inte lämna in din cykel för reparation och du har heller inte möjlighet att köpa en ny cykel.

Det du däremot kan göra är att få tillgång till alla verktyg och expertis som du behöver för att kunna fixa din cykel helt på egen hand.

Cykelköket är kostnadsfritt att använda sig av och här finns även kurser för små och stora grupper – för den som vill lära sig mer om cykelservice.

Riri Cykelservice

På Kaptensgatan 9 hittar du en fullserviceverkstad som hjälper dig med allt ifrån slangbyte till däckbyte eller utbyte av bromsklossar.

Hit kan du vända dig om du är i behov av en reparation eller om det har gått ett tag och det är dags att serva din cykel.

För att säkerställa hög kvalitet och en service i toppklass behöver du först boka en tid. Det gör du via Riri Cykelservice hemsida.

Abrahams Cykelreparation

Abrahams Cykelreparation är ett bra alternativ för dig som vill ha tillgång till utbildade och certifierade servicetekniker som kan allt om cyklar.

Här kan du lämna in din cykel, oavsett om det är ett stort eller litet problem som du vill ha hjälp med och Abrahams Cykelreparation erbjuder även komplett service med allt från kontroll av däcktryck till bromsjustering och smörjning.

Västra Hamnens Cyklar

På Västra Hamnens Cyklar är målet att utföra högkvalitativa cykelreparationer på kortast möjliga tid. På så sätt kan du vara säker på att du får tillbaka din cykel så fort som möjligt.

Här hittar du både cykelmontering och komplett cykelservice, men Västra Hamnens Cyklar erbjuder även en rad olika tjänster för företag och fastigheter, t.ex. cykelrensning.