Uppsala

Guide: Bästa Cykelverkstad & Cykelreparatörer i Uppsala 2024

cykelverkstad-Uppsala

Det finns få städer i Sverige som är lika kända för sina cyklande invånare som Uppsala.

Att cykla ofta ställer dock stora krav på att det finns tillgång till bra och professionella cykelverkstäder i området, som kan hjälpa till vid reparationer, service eller vid nyköp.

Bästa Cykelverkstad & Reparatör i Uppsala

Leffes Cykel – Cykelverkstad

På Sibyllegatan 9 i Uppsala hittar du Leffes Cykelverkstad som hjälper dig med alla typer av servicearbeten.

På plats finns kunnig och professionell personal som har den utbildning som krävs för att byta däck, få ordning på trasslande kedjor eller hjälpa till med justeringar.

Nu kan du vara säker på att få en cykel som är säker och körklar!

Motionskliniken elcykelverkstad

Motionskliniken är en komplett elcykelverkstad som erbjuder service på både klassiska elcyklar såväl som elscootrar.

Till Motionskliniken kan du vända dig om du vill ha hjälp med reparation och service, eller om du vill köpa reservdelar.

Här finns även ett stort utbud av elcyklar i riktigt hög kvalitet från kända och populära varumärken.

Stationsgatan Cykelreparatör & Verkstad

Är du i behov av tillbehör, reparation eller reservdelar till din cykel? Hos detta företag erbjuds alla typer av servicearbeten på både klassiska cyklar såväl som elcyklar.

Det enda som krävs är att du ställer din cykel utanför dörren innan det är dags att gå till skolan eller arbetet. När du kommer hem är den reparerad och klar!

Eriksbergs Cykel

Är du i akut behov av cykelservice är det Eriksbergs Cykel du ska vända dig till. Här kan du få hjälp med alla typer av reparationer och det bästa är att ingen bokning krävs.

Du kan även lämna in din cykel efter stängningsdag med information och nyckel i brevlådan. Ett sms skickas ut när den är redo att hämtas!

Stahléns Cykel

På Vaksalagatan 51 i Uppsala ligger Stahléns Cykelverkstad. Företaget har många års erfarenhet bakom sig och målet är att erbjuda högkvalitativa reparationer och fina begagnade cyklar till riktigt bra priser.

Här finns även ett stort utbud av olika reservdelar och cykeln återlämnas, färdigreparerad, samma dag som du lämnade in den.

Cykel Nestor’s Cykelreperation

Cykel Nestor’s Cykelreperation är det bästa alternativet för dig som vill reparera din cykel med originaldelar och på så sätt behålla garantin.

Här kan du både köpa och lämna in reservdelar eller ta med dig din cykel för en regelbunden kontroll. Är du intresserad av en ny cykel finns alternativ för både dam, herr och barn.

Velotek

Hos Velotek får du allt tillgång till professionella och kunniga cykelreparatörer som kan utföra alla typer av reparationer och servicearbeten.

Hit kan du vända dig för justeringar, riktning av hjul eller för att få hjälp med en enklare punktering. Velotek kan även specialdesigna din cykel för att passa just dina behov.