Västerås

Guide: Bästa Cykelverkstad & Cykelreparatörer i Västerås 2023

cykelverkstad-Västerås

Är du på jakt efter en bra och professionell cykelverkstad i Västerås? Orsaken till varför man är i behov av en cykelverkstad kan variera.

Det kan t.ex. handla om att du behöver få hjälp med ett däck som har gått sönder, men det kan också handla om att du är i behov av reservdelar till din cykel eller vill få hjälp med justeringar.

När nedan listar vi fyra riktigt bra och professionella cykelverkstäder som hjälper dig som bor i Västerås med omnejd.

Hit kan du inte bara vända dig om du vill få cykelservice på din gamla cykel, utan här finns även begagnade cyklar till försäljning.

Bästa Cykelverkstad i Västerås

Cyklis Cykelreparation Västerås

Cyklis Cykelreparation är ett utmärkt alternativ för dig som vill laga din gamla cykel eller för dig som är i behov av en ny.

Företaget ligger beläget i Västerås CIty och har ett stort sortiment av olika typer av cyklar.

De som inte finns inne kan enkelt beställas hem på begäran av kunden och med en leveranstid på endast 1-2 dagar.

Här hittar du alla tjänster du behöver för att reparera eller serva din cykel på ett snabbt och serviceinriktat sätt. Du hittar cykelverkstaden på Kopparvägen 19 i Västerås.

Sahlbergs Cykelservice

På Emausgatan 29 i Västerås hittar du Sahlbergs Cykelservice som har reparerat och sålt cyklar sedan 50-talet.

Företaget är familjeägt och drivs idag av tredje generationen av familjen.

Här kan du vara säker på att du får en cykel som är trygg, oavsett om du väljer att reparera en redan befintlig cykel eller köpa en helt ny.

Till Sahlbergs kan du vända dig oavsett vad det är för typ av cykel du har och få den lagad av mekaniker med många års erfarenhet och kunskap.

Sjöhagen Cykel

Med Sjöhagen Cykel får du tillgång till en komplett serviceverkstad som riktar in sig på både klassiska cyklar såväl som moderna elcyklar.

Hit kan du vända dig om du är i behov av att köpa en begagnad cykel, hitta fina reservdelar eller köpa en helt ny.

Här hittar du även ett mycket brett och bra sortiment av olika däck, som passar till cyklar, barnvagnar, rullstolar och mycket mer.

Företaget hittar du på Jonas Wenströms gata 12 A i Västerås.

Bobbys Cykelverkstad

Bobbys Cykelverkstad är ett nystartat företag som slog upp sina portar under hösten 2020.

Genom sin expertis och stora kunskap kan du få hjälp med all typ av cykelservice, reparationer och tjänster som du är i behov av.

Bobbys Cykelverkstad finns tillgänglig på två olika platser i Västerås, där ena ligger på Regattagatan 25 och den andra på Köpingsvägen 53.

Utöver service erbjuder Bobbys Cykelverkstad även begagnade cyklar till försäljning. Här hittar du både dam- och herrcyklar, såväl som barncyklar.