Malmö

Guide: Bästa Elektriker i Malmö 2024

Malmö är en av Sveriges större städer och här finns det gott om utbildade elektriker och auktoriserade elfirmor att välja mellan.

Om du ska renovera, bygga nytt eller bygga om i din bostad kan en elektriker komma till stor hjälp när du vill dra nya ledningar.

En elektriker kan även finnas där för dig när du behöver hjälp med felsökning eller när du vill installera belysning i fastigheten eller kontoret.

Kom ihåg att ROT-avdraget ger dig rätt till 30 % reducering på arbetskostnaden när du anlitar för privat räkning.

Bästa Elektriker i Malmö

Svenska Eljouren

Svenska Eljouren är ett självklart val om du vill anlita en duktig och kompetent elfirma som arbetar lokalt i Malmö.

Hos Svenska Eljouren kan du få hjälp med alla typer av elinstallationer, reparationer och service som du kan tänkas behöva.

Du väljer själv om du vill boka direkt på hemsidan, eller om du först föredrar ett personligt samtal där du även får ett kostnadsförslag på arbetet.

Svenska Eljouren erbjuder bara fasta priser och fast tidsplan – så att du som kund kan känna dig trygg.

Done Elektriker

Oavsett vart i Malmö du befinner dig kan Done Elektriker hjälpa dig med felsökning, montering, installation, service och mycket mer.

Done Elektriker har mångårig kunskap av branschen och åtar sig uppdrag från privatpersoner, företag och fastigheter runt om i Malmö med omnejd.

Tack vare den moderna teknologin hanteras din fulla kontakt i Done nedladdningsbara app.

I appen kan du även boka in ditt möte med en elektriker på en dag och tid som passar dig eller få ett gratis kostnadsförslag med hjälp av videosamtal.

Elteknik i Lund AB

När du anlitar Elteknik i Lund AB för elarbeten på ditt företag eller i din privata bostad kan du känna dig trygg.

Elteknik i Lund AB är ett företag med mycket lång och bred kompetens, där utbildad personal säkerställer 100 % kundnöjdhet varje gång.

Oavsett om det är ett stort eller litet elarbete som utförs får du alltid 10 års garanti på arbetet, samtidigt som du får några av marknadens bästa priser.

Välj rätt elfirma från början och låt Elteknik i Lund AB hjälpa dig nästa gång det är dags att dra nya ledningar eller reparera redan befintliga.

Total El

Total El är en elfirma som erbjuder totalentreprenad i egen regi.

Det innebär att du kan vända dig till Total El med alla typer av elarbeten och vara säker på att arbetet blir korrekt utfört.

Här finns inte bara utbildad personal och långa och stabila samarbeten med bra leverantörer, utan du hittar också ROT-avdrag som sänker dina kostnader.

Ett plus i kanten får Total El för sin el jour som har öppet dygnet runt.

Malmö Elektriker

Malmö Elektriker är det självklara valet när du vill ha snabb och professionell hjälp med din el.

Företaget hjälper både BRF:er, fastighetsägare, företag och privatpersoner med allt från installation av dimmer till kök- och badrumsrenovering, felsökning, golvvärme, vitvaror och mycket mer.

Hit kan du också vända dig om du vill installera rörelsevakt på företaget eller i den privata bostaden.

Kontakta Malmö Elektriker över telefon eller beställ en offert på arbete på hemsidan.