Uppsala

Guide: Bästa Elektriker i Uppsala 2024

När det kommer till elarbeten i det privata hemmet är det viktigt att du anlitar en professionell hantverkare.

Elarbeten bör nämligen alltid utföras av en certifierad och behörig elektriker som har kunskap om branschen och riskerna.

Ska du renovera, bygga om eller bygga nytt kan en elektriker hjälpa dig att få ordning på elen, utan att du behöver oroa dig för misstag som kan stå dig riktigt dyrt.

Här nedan listas några av Uppsalas bästa och mest pålitliga elfirmor med ROT-avdrag och kostnadsfria offerter.

Bästa Elektriker i Uppsala

Svenska Eljouren

Svenska Eljouren är en populär och väletablerad elfirma som finns på många olika platser i Sverige, vilket även inkluderar Uppsala.

Hos Svenska Eljouren får du tillgång till ett av landets absolut smidigaste bokningssystem där du själv väljer tjänst, dag och tid som passar.

Vill du ha ett gratis kostnadsförslag innan du lägger din bokning kan du också slå en signal till Svenska Eljourens support.

Du väljer själv om du vill betala direkt efter slutfört arbete eller om du föredrar faktura med ROT-avdrag i efterskott.

Done Elektriker Uppsala

Done Elektriker Uppsala är ett mycket modernt och nytänkande företag som tagit fram högteknologiska lösningar för din bekvämlighets skull.

Med Done Elektriker Uppsala kan du enkelt boka in en elektriker i Uppsala som hjälper dig med all från laddboxinstalltioner för elbilen till felsökning och dragning av el i din nybyggnation.

All kontakt, pris och bokning sköter du enkelt genom att ladda ner Dones applikation till din mobiltelefon eller surfplatta.

Därefter väljer du bara en tjänst och en dag som passar dig och blir sedan hopkopplad med en behörig elektriker i ditt område.

Lundqvist EL

Lundqvist EL grundades år 2001 och består idag av 26 duktiga, serviceinriktade och kompetenta elektriker som erbjuder sin expertis för alla kundgrupper.

Hit vänder sig både fastighetsägare, företag och privatpersoner som behöver hjälp med el-installationer såväl som service, akut jour eller montering.

Firman har många års erfarenhet bakom sig och satsar på kontinuerlig utbildning för alla medarbetare.

På så sätt kan de alltid erbjuda moderna lösningar som är specifikt framtagna för dina behov och som samtidigt är kostnadseffektiva.

Hem Elektriker Uppsala

Hem Elektriker Uppsala är ett elföretag som lägger stor fokus på trygghet, kvalitet och ett snyggt utförande.

Som kund hos Hem Elektriker Uppsala kan du således alltid känna dig säker på att alla el-installationer är korrekt utförda och slutbesiktigade.

När du anlitar Hem Elektriker Uppsala för service, reparation eller installation får du alltid 5 års garanti på arbetet.

Trots att Hem Elektriker Uppsala är ett lokalt företag kan de även åta sig uppdrag i Enköping och Märsta.

Sallén Elektriska AB

Sallén Elektriska AB är en komplett elfirma som hjälper till med både små och stora arbeten i Uppsala med omnejd.

Hit kan du vända dig för olika typer av elarbeten i din privata bostad eller i din fastighet/företag.

Sallén Elektriska AB erbjuder kostnadsfria offerter på alla arbeten, F-skatt för ROT-avdrag och kompetenta hantverkare.

Är du intresserad av solenergi och vill installera solcellspaneler är Sallén Elektriska AB också specialister på detta.