Jönköping

Topplista: Bästa frisör i Jönköping 2024

frisör jönköping

Är du på jakt efter en ny frisör, då har du kommit helt rätt. Här kommer en lista på några frisörer som finns i Jönköping som även har många nöjda kunder.

Ta en titt och se vilken frisör som skulle passa dig bäst.

1. Freja & Frasse

Den här salongen drivs av sju frisörer, ägaren är även hårförläningsspecialist. Här tar de tid för varje kund då de anser att hår är kreativt material.

Freja & Frasses erbjuder enklare frisering, klippning, kurbehandling, permanent, färgning och styling. De är dessutom duktiga på olika typer av färgning.

När det kommer till färgning arbetar de med korrigering/avfärgning, slingning, balayage och toning. Personalen är utbildade i just detta för att du som kund alltid ska vara nöjd.

2. Nyans Hårstudio

Här är det också sju frisörer som arbetar. Alla deras frisörer har gesällbrev, så när du kommer till den här salongen kan du vara säker på att du blir nöjd.

På salongen jobbar de mycket med hairtalk extensions, har du funderat på längre hår så är det här rätt ställe. De erbjuder även andra behandlingar.

Förutom extensions erbjuder de Klippning, färgning, slingning, styling, uppsättning och även färg och formning av bryn och fransarna.

3. Hair Fashion

I den här salongen hittar du två frisörer. Frisörerna är noga med att lägga upp bilder på resultatet av deras behandlingar.

Båda frisörerna är godkända av Sveriges hantverksråd. De kan därför garantera snygga och bra behandlingar vid varje besök.

De erbjuder klippning, olika typer av färgning, hårförlängning, behandling av bryn och fransar och olaplexbehandling.

4. Hårfixarna

Den här härliga salongen har funnits sedan 1987 och finns på Barnarpsgatan 23 i Jönköping.

Salongen drivs av sju medarbetare som alla arbetar som frisörer. Ägaren jobbar även med hårförlängningsspecialist/permanent.

På salongen har de även en frisör som är afrospecialist. Här är de specialister på färgbehandlingar & slingor.

Hur du väljer en bra frisör i Jönköping

Att välja en bra frisör är viktigt för att få den frisyr och den upplevelse du önskar. Här är några tips för att välja rätt frisör:

Research: Gör research och läs recensioner online. Kolla på sociala medier och frisörens webbplats för att få en känsla av deras arbete och kundnöjdhet.

Rekommendationer: Fråga vänner, familj eller kollegor om rekommendationer på bra frisörer de har besökt och varit nöjda med.

Portfölj: Se efter bilder på tidigare arbeten och se om frisörens stil överensstämmer med det du söker.

Provkonsultation: Boka en provkonsultation där du kan diskutera dina önskemål och få en känsla av frisörens förståelse och kunskap.

Utbildning och erfarenhet: Kolla efter frisörer med relevant utbildning och erfarenhet, eftersom detta kan påverka resultatet.

Kommunikation: Välj en frisör som lyssnar på dina önskemål och ger råd baserat på din hårtyp och ansiktsform.

Pris: Överväg din budget, men kom ihåg att den billigaste inte alltid är den bästa. Balansera pris med kvalitet och service.

Service: Bedöm frisörens kundservice och hur de hanterar kundernas behov och önskemål.

Tillgänglighet: Se till att frisören har flexibla tider som passar ditt schema.

Följ din magkänsla: Om du känner dig bekväm och har förtroende för frisören, är det ett bra tecken att du har valt rätt.

Genom att noggrant överväga dessa faktorer och följa din intuition kan du hitta en bra frisör som förstår dina önskemål och hjälper dig att få den frisyr du drömmer om.