Kiruna

Guide: Bäst Frisör i Kiruna 2023

Frisör Kiruna

Kiruna är ett rent nöje. I alla fall om man får tro stadens slogan, som lyder exakt så. Frågan är om det är ett nöje att gå till frisören i Kiruna.

Med tanke på att det finns ovanligt gott om skickliga frisörer i staden så är svaret förmodligen ja. Här har vi listat de fyra bästa.

Bästa frisörer i Kiruna

By déco Kiruna

På By déco Kiruna arbetar flera frisörer och en hårstylist. Salongen ligger centralt på Vänortsgatan.

Förutom klippning och färgning så finns försäljning av kvalitetsprodukter från kända tillverkare. Salongen är med andra ord både en butik och frisersalong.

Produkterna är inte bara begränsade till håret, utan här hittar du också en hel del hudvårdsprodukter.

Jack’s

På Geologgatan 5 i Kiruna hittar du Jack´s. Det är en salong som drivs av Sophie och Sandra sedan ett par år tillbaka.

Salongen är flitig på att uppdatera sina sociala media och hemsidan erbjuder fullständig prislista plus möjlighet att boka online.

Man betonar att man gärna klipper även barn och unga, men ingen under 16 år får färga håret. Med andra ord följer man officiella rekommendationer.

Stinas Salong

På Meschplan i Kiruna ligger Stinas Salong. Det är en frisersalong för både män och kvinnor, men samtidigt mycket mer.

Här erbjuder man sina kunder flera spa-upplevelser i kombnation med både klippning och färgning. Dessutom finns möjlighet att låta sig stylas inför bröllop eller annat evenemang.

De har också ett noga utvalt sortiment av kvalitetsprodukter.

Studio Norr

I snart ett årtionde har Studio Norr legat på Mangigatan i Kiruna. Det är något så ovanligt som en frisersalong kombinerat med inredning. En av salongens medarbetare hade ett brinnande intresse för heminredning, och det ledde till detta unika koncept.

Förutom saker till hemmet så kommer kunder hit för de skickliga frisörernas hantverk. Samtliga medarbetare har lång erfarenhet och fortbildar sig ständigt.