Stockholm

Guide: Bäst Frisör på Kungsholmen 2023

frisör kungsholmen

Inne på Kungsholmen finns det mängder med duktiga, seriösa och serviceinriktade frisörer som hjälper dig med klippning, styling, tvätt och fön.

Behöver du fräscha upp frisyren inför ett viktigt event eller vill du kanske täcka över gråa hårstrån med lite fräsch färg?

Vi listar de bästa frisörsalongerna på Kungsholmen i Stockholm.

Bäst frisör på Kungsholmen

Mirres Frisörer

Hos Mirres Frisörer är alla välkomna och frisörsalongen hjälper både män, kvinnor och barn med att få fina och välfriserade frisyrer.

Salongen ligger belägen inne på Fridhemsplan på Kungsholmen och har en mycket lång och gedigen kunskap inom hår, hud, trender och skönhet.

För att säkerställa bästa resultat sker kontinuerliga utbildningar och uppdateringar inom de senaste teknikerna och trenderna.

Mirres Frisörer är också medlemmar i SLMS och Frisörföretagarna.

Scissor Hands

Scissor Hands är en komplett frisörsalong som erbjuder klippningar, färgning, behandlingar, slingor, permanent och mycket mer.

Hit går den som vill vara säker på att resultatet blir bra och att man får en frisyr som man kan vara stolt över.

I dagsläget arbetar sammanlagt åtta duktiga och noggranna frisörer på salongen, som alla har kunskapen att ge dig råd och vägledning.

Det innebär att du kan vända dig hit om du vill ha hjälp att hitta den perfekta frisyren för dig.

Stockholm Hår

Stockholm Hår är en mycket populär och uppskattat frisörsalong som du hittar inne på Sankt Eriksgatan 23 i Stockholm.

Hit kan du vända dig om du vill ha hjälp att fixa fina frisyrer, färga håret, trimma skägget eller ge barnens kalufs en omgång.

Salongen erbjuder även ett mycket stort utbud av högkvalitativa hårvårdsprodukter och stylingprodukter som du kan köpa med dig hem.

Hope By Lena

Hos Hope By Lena utförs det absolut mesta inom hårvård.

Här kan du få hjälp med färgning, vårdande behandlingar, klippningar och mycket mer.

Hope By Lena erbjuder trygga och säkra behandlingsmetoder och tekniker – där skonsamma och effektiva produkter alltid står i fokus.

Frisörsalongen erbjuder även Hairtalk Extensions för förtjockning eller förlängning av ditt hår, samt håruppsättningar, make up och styling.

Läs mer: Frisör Stockholm