Luleå

Guide: Bäst Frisör i Luleå 2023

frisör luleå

Är det dags för en ny frisyr eller fräscha till den nuvarande hårfärgen? Då har du kommit helt rätt.

Här listar vi nämligen de fem bästa frisörerna i Luleå.

Bäst frisör i Luleå

Klippt & Skuret

Frisörsalongen Klippt & Skuret ligger på Skeppsbrogatan och här arbetar tre frisörer. Nämligen Emma, Lotta och Hanna som alla tre har stor erfarenhet inom branschen.

Hos Klippt & Skuret kan du få hjälp med allt från nya frisyrer till spännande hårfärger.

Rules by Andy

Hos Rules by Andy kan du få hjälp med att hitta din nya hårstil men även dina naglar, fransar samt bryn. Salongen erbjuder klippning för alla och de arbetar med högkvalitativa produkter.

Ägaren av salongen är Andreas som har gjort sin utbildning på Sassoon academy i London och har arbetat i branschen under flera år vilket gett honom stor erfarenhet.

ZNYGG Mia Viltok Studio

På Södra Hamn hittar du salongen Znygg som Mia Viltok är både ägare samt grundare av. Salongen erbjuder sina kunder både hårstyling och sminkning inför event eller andra tillställningar.

Znygg har lagt stort fokus på hållbarhet och har som mål att vara ”as green as possible”. Det här har gjort att de idag endast arbetar med svenska varumärken.

Frisörerna som arbetar på salongen är alla välutbildade och håller i workshops samt utbildningar för sina kunder.

Klipperian

Redan år 1985 öppnade salongen Klipperian sina dörrar för nya kunder och har sedan dess varit populär bland Luleåborna. På salongen finns det frisörer samt hudterapeuter redo att hjälpa dig.

Utöver de behandlingar som salongen erbjuder kunderna har de även en produktshop. Här kan du hitta hårvård från varumärken som L’Orèal, Sebastian och Kérastase.

Attityd Luleå

Ytterligare en salong av hög kvalitet är Attityd. Salongen ingår i Attityd Nordic AB som grundades år 2020 och som idag är en av de största salongkedjorna i Sverige.

Du hittar Attityd på Storgatan och här kan du förvänta dig en fantastisk upplevelse.