Nyköping

Guide: Bäst Frisör i Nyköping 2024

frisör nyköping

Letar du efter en ny frisör i Nyköping så vill du förmodligen också veta vilka av stadens frisörer som är de allra bästa. 

I Nyköping finns det mycket gott om frisörer, dessvärre så kan det vara svårt att hitta rätt.

Det är därför vi har valt ut de fem bästa åt dig. Alla salonger ligger centralt till och utmärker sig med gott rykte och lång erfarenhet.

Bäst frisör i Nyköping

Salong Maxim

I gallerian Nyckeln mitt i centrala Nyköping ligger Salong Maxim. Det är en frisersalong för hela familjen med mycket kompetent personal.

Flera av medarbetarna innehar mästarbrev, och samtliga frisörer på Salong Maxin har minst gesällbrev.

Här hittar du frisörer som kan olika tekniker som till exempel balayage och klassisk barberare.

Hårakuten i Nyköping

I en vacker lokal under en takås mitt i stan hittar du Hårakuten i Nyköping. Här möts du alltid av ett team frisörer med koll på trender.

Salongen erbjuder möjlighet att göra bokningar online. Det kan också vara bra att veta att den här salongen är kontantfri.

Mobergs Frisersalong

Förmodligen Nyköpings äldsta frisör. Sven Moberg grundade den här salongen redan 1946. Idag ägs den av Svens barnbarn Johanna.

De här är salongen för dig som vill ha en frisör som verkligen har gedigen erfarenhet.

Hårimperiet

Till Hårimperiet går du inte bara om du vill klippa dig. Här erbjuder man nämligen långt mer än klippning. Till exempel massage och kroppspolering.

Dessutom huserar Hårimperiet i vackra och luftiga lokaler som i sig är värda ett besök.

Salong Kalufsen

Sedan slutet på 1990-talet har Salong Kalufsen funnits i samma lokaler i Nyköping. Det är en mindre frisersalong med två hängivna frisörer som fem dagar i veckan tar emot kunder.

Vill du boka tid på Salong Kalufsen så går det alltid bra att boka på telefon men också online. Men innan du bokar tid, kolla gärna in salongens flitigt uppdaterade konton på sociala media.