Stockholm

Guide: Bäst Frisör i Sollentuna 2024

frisör sollentuna

Det finns mängder av olika frisörsalonger i Stockholm vilket gör att det kan vara svårt att veta vilken som är den bästa.

Vi har därför valt att här nedanför lista de bästa frisörerna som finns i Sollentuna. På så sätt kan du enkelt hitta en salong som håller hög kvalitet.

Bäst frisör i Sollentuna

Elite by Sauvko

I Sollentuna centrum hittar du salongen Elite by Sauvko som är en välkänd frisörsalong i området. De öppnade sina dörrar för kunder redan år 1995 och har sedan dess haft ett gott rykte.

Som kund kan du förvänta dig en harmonisk stund hos frisören när du besöker Elite by Sauvko. De arbetare endast med produkter som har en nytänkande teknologi för att kunna ge sina kunder det allra bästa.

Sollentuna Hårstudio

Om du är ute efter en frisörsalong för hela familjen bör du besöka Sollentuna Hårstudio på Rotsunda Torg. Här jobbar Cecilia, Sofie, Angelica samt Natalie som alla har god erfarenhet inom yrket.

Utöver klippning samt färgning av hår erbjuder de även öronhåltagning, bryn- och fransfärgning. Salongen arbetar med noga utvalda produkter från bland annat Olaplex, Fanola, REF of Sweden samt Biolage RAW.

Salong Edsviken

Frisörsalongen Salong Edsviken hittar du på torget i Edsviken vart den funnits i över 13 år. Det här är en salong som lägger stort fokus på värme och känsla i kundbemötandet.

Jessica som är ägare av salongen har 24 års erfarenhet från branschen och har arbetat på flera olika salonger innan hon öppnade Salong Edsviken.

Special Touch Stockholm

Salongen Special Touch Stockholm erbjuder sina kunder en rad olika behandlingar utöver hårvård. Du kan bland annat få hjälp med microneedling, lashlift samt browlift hos salongen.

Alla frisörer som arbetar på salongen har lång erfarenhet i branschen. De håller sig ständigt uppdaterade på nya trender samt tekniker för att kunna erbjuda sina kunder det allra bästa.

Läs mer: Frisör Stockholm