Sundsvall

Guide: Bästa Frisörer & Frisörsalonger i Sundsvall 2023

Oavsett om du är i behov av en damklippning, herrklippning eller klippning för barn kan en professionell frisör i Sundsvall hjälpa dig.

Här nedan hittar du en lista på de bästa och trevligaste frisörsalongerna i området som kan hjälpa dig med allt från klippning och styling, till färgning eller grooming.

Bästa Frisörer i Sundsvall

Runt Hörnet Frisörsalong

Runt Hörnet är en frisörsalong som lägger stor vikt på att du som kund alltid ska bli nöjd efter ditt besök.

Här blir du omhändertagen till max av frisörer som har lång erfarenhet och utbildning inom styling, klippning och färgning, samtidigt som du bjuds in till en mycket lugn och avslappnande miljö.

AmazingHair

Inne på Storgatan 1 i Sundsvall hittar du salong AmazingHair. Här möts du av trevliga och glada frisörer och nagelteknologer som kan erbjuda dig en rad olika hår- och skönhetsbehandlingar.

Hit kan du vända dig om du vill göra dig extra fin inför en stor tillställning eller när du vill ha lite extra avkoppling i vardagen.

AmazingHair har öppet efter dina behov och önskemål, vilket är ett stort plus.

Salong Waves

Salong Waves öppnade upp år 2016 i Sundsvall och har sedan dess lyckats göra ett bra namn för sig själva.

Salong Waves är en mycket kreativ och unik salong där du kan göra allt från att klippa moderna och häftiga frisyrer till att färga håret och bli av med slitna toppar.

Här är det fokus på kvalitet och nöjda kunder som gäller!

Salong Barock

Inne på Storgatan 68 och på Salong Barock möts du av en härlig atmosfär och inredning i riktig barockstil.

Denna salong riktar sig till dig som vill koppla av efter en lång arbetsvecka, för dig som vill få en ny frisyr, sminkning inför bröllopet eller sommarblekta slingor som fräschar upp.

Skönsbergs Herr- & Damfrisering

Skönsbergs Herr- & Damfrisering på Medborgargatan 43 i Sundsvall är det perfekta valet för dig som vill få håret klippt eller stylat av riktiga proffs.

Salongen erbjuder klassiska hårbehandlingar av alla dess slag och arbetar med högkvalitativa produkter som verkligen gör skillnad.

Välj från listan av de vanligaste behandlingarna eller titta in och se vilka erbjudanden som finns just nu!

Din Salong

På Din Salong möts du av ett glatt gäng med många års erfarenhet av klippning, styling och grooming.

Salongen riktar sig till både män, kvinnor och barn som vill ha en ny och fräsch frisyr eller som vill få sig en ordentlig rakning av experter.

För att du ska känna dig extra omhändertagen bjuds du på kaffe och choklad vid ditt besök.

Frisörgården

Frisörgården är det bästa alternativet för dig som värnar om miljö och som föredrar att använda dig av naturliga och giftfria produkter.

Hos Frisörgården kan du välja mellan olika typer av behandlingar där frisörerna endast avvänder dig av ekologiska och miljövänliga alternativ som är skonsamma mot ditt hår och hårbotten.

Bokning sker enklast via hemsidan.

Läs mer: Frisör Kalmar