Övriga städer

Guide: Bäst Frisör i Växjö 2024

frisör växjö

Om du befinner dig i den småländska staden Växjö och letar efter en riktigt bra frisörsalong har du hittat rätt inlägg att läsa.

I det här inlägget får du en kort genomgång på de frisörsalonger som är de bästa i Växjö just nu.

Bäst frisör i Växjö

MIND

I centrala Växjö, närmare bestämt på Storgatan 3 finner du frisörsalongen Mind.

Här jobbar nio erfarna och utbildade frisörer som alla har sin egna unika prägel på frisöryrket.

De klipper både dam, barn och herr och de erbjuder en rad olika behandlingar. Förutom klippning kan du till exempel färga håret eller få det stylat inför ett bröllop.

Kajsa & Co i Växjö

Frisörsalongen Kajsa & Co finner du på Sandgärdsgatan 22 i Växjö.

Salongen är i nuläget en arbetsplats för 10 frisörer som alla är utbildade och har erfarenhet som är redo att ta sig an ditt hår.

De klipper både dam, barn och herr. Förutom att de erbjuder klippningar kan du också boka en tid för färgning eller slingning.

Gränslös hans & hennes

Frisörsalongen gränslös hans & hennes slog upp sina portar år 1998. Sedan dess har det varit en av Växjös mest uppskattade frisörsalonger.

På salongen arbetar 10 frisörer som är utbildade och erfarna och är redo att hjälpa dig hitta rätt behandling för dig och ditt hår.

Förutom att de erbjuder klippning för dam, barn och herr erbjuder de även färgning, slingning, keratinbehandling, uppsättning, håltagning och rakning.

LYX VXO

På Sandgärdsgatan 13a i Växjö finner du frisörsalongen LYX VXO.

Personalstyrkan består av 8 frisörer som är utbildade och erfarna.

På deras behandlingsmeny kan du till exempel välja mellan klippning, färgning, styling inför bröllop och olika vårdande hårbehandlingar.

De har även en webbshop där du kan klicka hem bra hårvårdsprodukter.

Maria’s Hårstudio

På Norrgatan 18 ligger en av Växjös mest moderna hårsalonger vid namn Maria’s hårstudio. Här arbetar frisörerna Ramona och Maria.

De klipper både dam, barn och herr. Förutom att du kan boka en tid för klippning erbjuder de även färgning, slingning och medicinsk fotvård.