Stockholm

Libanesisk Restaurang Stockholm

Vår huvudstad är full med fantastiska restauranger och då inte minst libanesiska restauranger. I Stockholm innerstad hittar du libanesisk mat från Södermalm till Vasastaden och Djurgården.

Du som letar Libanesisk restaurang i Stockholm kan ta en titt här nedan. Här har vi samlat våra kandidater för Stockholms bästa libanesiska restaurang. Om du älskar libanesisk mat kommer du inte att bli besviken, de är alla klart värda ett besök.

Bästa Libanesiska restauranger i Stockholm

Oummi

När du är sugen på att uppleva Mellanösterns matkultur är Restaurang Oummi i Stockholm värt ett besök. Här blir du bjuden på Libanesisk a´la carte med en touch av Europa.

Du som gillar sötsaker borde också kolla in Oummis dessertmeny som har klassiska och populära desserter från både Libanon och Europa.

Restaurang Oummi har också en väl tilltagen drinkmeny. Hos Oummi kan du njuta av drinkar med riktigt hög kvalitet och finess, gjorda på färska ingredienser.

Lebanon Meza Lounge

För dig som älskar tapas är Lebanon Meza Lounge det perfekta valet av restaurang. Vare sig du ska äta en snabb lunch eller en härlig middag.

På menyn hittar du både varma och kalla rätter. Såklart finns traditionella libanesiska rätter, men även nyskapande rätter som du nog aldrig har smakar tidigare. Hos Lebanon Meza Lounge finns också många alternativ för dig som är vegetarian eller vegan.

Restaurang Underbar

Den libanesiska restaurangen Underbar bjuder dig på en minnesvärd matupplevelse. Du hittar restaurangen ett stenkast från Tegnérlunden på Norrmalm i Stockholm.

Hos restaurang Underbar kan du njuta av både lunch och middag och du kan även anlita dem för catering. Vill du njuta av god libanesisk mat hemma kan du även enkelt göra en beställning via nätet för avhämtning.

Tabbouli

När du besöker restaurang Tabbouli i Stockholm får du inte bara uppleva fantastisk mat, utan också en härlig atmosfär som låter dig uppleva Libanon för en stund.

Tabbouli finns på flera platser i huvudstaden, exempelvis på söder, Djurgården, Kungsholmen och i Stockholm city. De serverar traditionell libanesisk mat i form av tapas, meze och även större grillrätter.

Hos Tabbouli har de även en generös vinlista med noga utvalda viner som passar perfekt till det libanesiska köket.

Beirut Bistro

Restaurang Beirut Bistro beskriver sig själva som en hjärtlig kvarterskrog med genuin libanesisk mat.

På menyn hos Beirut Bistro hittar du libanesisk mat i form av traditionella smårätter, ofta kallat tapas eller meze. Det finns även en handfull större varmrätter för den som är extra hungrig.

Är du på jakt efter libanesisk catering eller en festvåning för större sällskap kan Beirut Bistro hjälpa dig.

Tabbouli Street Food

Hos Tabbouli Street Food kan du äta libanesisk mat med en twist. Restaurangen är specialiserad på just libanesisk street food.

Istället för de traditionella smårätterna består menyn av något större rätter som passar perfekt exempelvis som lunch eller när du behöver ta med något för att äta på språng.

På menyn hittar du även spännande rätter så som libanesisk pizza och libanesisk hamburgare. Självklart finns det också flera vegetariska och veganska alternativ.