Halmstad

Guide: Bäst Lunch i Halmstad 2023

I Halmstad hittar du ett flertal riktigt bra alternativ på lunchrestauranger som serverar allt från husmanskost till asiatiskt, grekiskt eller klassisk street food.

Oavsett om du är på jobbet eller ute på stan kan det vara skönt att slå sig ner och njuta av en god lunch när magen börjar kurra och vi vet precis vilka ställen som gäller.

Här nedan hittar du en lista på Halmstads absoluta bästa luncher.

Bästa Lunchrestauranger i Halmstad

Söderfamiljen

Söderfamiljen är en mycket trevlig lunchrestaurang med en skön atmosfär och familjär känsla.

Här ligger fokus på att laga mat med fina råvaror som är gjort med kärlek och där man har använt sig av naturen för att hämta inspiration.

Hos Söderfamiljen kan du med fördel boka ett bord inne på restaurangen, men du kan också ta med dig din mat för att äta ute i parken, hemma eller på arbetet.

På lunchen finns alltid ett vegetariskt alternativ, såväl som fisk och kött.

Hummër Grill och Bar

Räkor och skaldjur eller en saftig hamburgare att sätta tänderna i?

Hos Hummër Grill och Bar kan du hitta en meny som är så varierande att den passar precis alla olika smaker.

Vill du lyxa till det lite extra kan du med fördel välja den gratinerade halva hummern till nästa lunch, men du kan också välja något lite enklare som en halloumisallad när du är på språng.

Restaurang Jarlen

Halmstad bjuder på mängder med fina restauranger och bara ett stenkast från Nissan kan du njuta av goda luncher hos Bistro Jarlen.

Bistro Jarlen är en bistro och kvarterskrog i ett, där man hämtat inspiration från Frankrike såväl som Sverige för inredning såväl som meny.

Här får du maträtter av högsta kvalitet, råvaror som håller en hög standard och möjlighet att kombinera din lunch med ett glas vin eller en god espresso.

Restaurang Yoss

År 1995 slog Restaurang Yoss upp portarna för första gången och har sedan dess serverat högkvalitativa luncher och a la carte till Halmstadsborna.

Restaurangen ligger beläget på Storgatan i centrala Halmstad och är en internationell restaurang med ett koncept som kallas för cross cooking.

Det innebär att Restaurang Yoss erbjuder mångsidiga och varierande rätter från alla olika delar av världen.

Indian Kitchen Halmstad

Är du sugen på smakrik och kryddig mat rekommenderar vi ett besök hos Indian Kitchen.

Indian Kitchen är ett mycket trevligt lunchställe där du kan slå dig ner i en avslappnad miljö och njuta av mat från den indiska köket.

På menyn hittar du bland annat Chicken Korma, Achari Lamm och Fish Goan Curry.

Lotus Halmstad

Lotus Halmstad ger dig inte bara hälsosam mat som är tillagad på färska råvaror, utan här får du också vara med och samspela med kocken i en härlig och spännande matupplevelse.

Du väljer själv vad det är för ingredienser, kött, grönsaker och tillbehör som du vill ha och får sedan serverat från den Mongoliska grillen.

Utöver mongolisk mat hittar du också rätter från Kina och Thailand.

Läs mer: Bästa restauranger i Halmstad