Mölndal

Guide: Bäst Lunch i Mölndal 2023

Lunch Mölndal

Är du på resande fot i Mölndal och behöver något att äta?

Nedan listar vi fem riktigt bra lunchrestauranger för dig och ditt eventuella sällskap. Det finns en blandning av olika kulturer för den som vågar testa något nytt.

Bästa Lunch i Mölndal

Masala Kitchen & Bar

Hos Masala Kitchen & Bar får du smaksensationer med inspiration från indiska köket.

På menyn finns allt från laxfilé till lammrostbiff. Oavsett smaklökar finns det garanterat något spännande du aldrig har testat.

Masala Kitchen & Bar finns både den erfarna och den nyfikna. Om du inte vågar testa det allra starkaste finns chilifrukter i menyn som indikerar på styrkan.

Osman’s Grill

För dig som älskar det turkiska kökets smaker eller vill testa på finns Osman´s Grill.

I Centrala Mölndals galleria finner du en hemtrevlig restaurang som satsar på högkvalitativa och närproducerade råvaror samt kött.

På Osman´s Grill kan du beställa både pilgrimsmusslor, oxfilé, kycklingspett och lamminnerfilé. För den som föredrar fisk eller vegetariskt finns denna valmöjlighet också. Här kan du äta med hela familjen då det även finns en barnmeny.

Street food To Go

Älskar du hamburgare? Då är Street food To Go ett bra alternativ.

Med en bredd av olika hamburgare finns det något för alla oavsett om du är barn eller vuxen. Skulle du föredra vegetariskt har de självklart oumph!

Samtliga hamburgare med kött är gjorda av högrev för bästa smakupplevelse. Du kan välja mellan ostburgare, hot chili, BBQ, Parisien och mycket mer.

Kabul Darbar

På Medborgaregatan 5 i Mölndal finner du en restaurang som bjuder på det afghanska kökets smaker.

Oavsett vad du gillar finns det en bredd av olika rätter på menyn. Du kan bland annat välja traditionell ghorme sabzi eller några av Kabul Darbars signaturrätter som är kebabspett.

För den som föredrar vegetariskt finns självklart det också. Du kan välja mellan allt från sabzi gjord på spenat till bourani banjan som är en slags aubergine-gryta.

Ölstugan Tullen Mölndal

Letar du efter något mer likt husmanskost från det svenska köket ska du besöka Ölstugan Tullen.

Där finns mat för både stor och liten. På menyn kan du välja mellan schnitzel, biff á la Lindström, lax, köttbullar och mycket mer.