Örnsköldsvik

Guide: Bäst Lunch i Örnsköldsvik 2024

Lunch Örnsköldsvik

Örnsköldsvik har en rad olika restauranger som håller hög klass. Det här gör att det kan vara svårt att bestämma sig för en restaurang.

Här nedanför har vi tagit upp de fem bästa lunchställena i Örnsköldsvik. Den här listan kommer förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt ställe för dig.

Bäst Lunch i Örnsköldsvik

The Chef By the Sea

I centrala Örnsköldsvik hittar vi den härliga kvarterskrogen The Chef By the Sea. Restauranger ger sina besökare en härlig atmosfär samt en trivsam miljö att njuta av sin mat.

Hos The Chef By the Sea får du njuta av god mat samt dryck. Restaurangen har nämligen lagt stort fokus på att arbeta med förstklassiga råvaror.

Reuterdahls Matsal

Bredvid Stora torget hittar du Reuterdahls Matsal. Restaurangen är inredd med mycket inspiration från jugendstilen vilket för besökarens tankar tillbaka till 1900-talet.

Under vardagarna serverar restaurangen husmanskost i form av dagens fisk eller dagens kött. De tar dessutom emot bokningar för både catering och middagsbjudningar.

I lokalerna Reuterdahls Matsal håller till finns det plats för omkring 150 personer. Lokalen är uppdelad i två olika matsalar.

Restaurang Mamma Mia

År 1974 startade Restaurang Mamma Mia med fokuset på att erbjuda italiensk pizza. Under åren ändrade de fokus till att erbjuda italiensk al a carte.

Efter att de bytte lokaler förändrade restaurangen sitt koncept. Idag erbjuder de hemlagad svensk-italiensk husmanskost till lunch. Medan de under middagen erbjuder traditionell italiensk mat.

Utöver det här så har Restaurang Mamma Mia även en vinklubb. Som medlem får du tillgång till italienska viner av högsta kvalitet.

Hälsobaren

Hos Hälsobaren kan du själv sätta samman din sallad. Här har du ett stort utbud av bra råvaror att välja mellan.

Hälsobaren vill erbjuda sina besökare ett nyttigt samt enkelt alternativ i vardagen. Restauranger har utöver sallader även fräscha smoothies.

Som kund kan du alltid förvänta dig god service samt trevligt bemötande när du besöker Hälsobaren.

Saltmagasinet Mat & Dryck

Centralt i Örnsköldsviks Gästhamn ligger Saltmagasinet Mat & Dryck. Här kan du som besökare njuta av en god lunch eller middag i en härlig miljö.

Restaurangen har en meny som består av äkta italienska rätter av hög kvalitet. Saltmagasinet Mat & Dryck arbetar med förstklassiga råvaror.

Läs mer: Bästa restauranger i Örnsköldsvik