Piteå

Guide: Bäst Lunch i Piteå 2023

Lunch Piteå

I Piteå finns det många fina och mysiga ställen för goda luncher. 

Slå dig ner hos en fin restaurang bredvid Piteälven och njut av en fin sallad eller varför inte god husmanskost.

Bäst Lunch i Piteå

Äta god lunch i Piteå

Panelen Steakhouse

Hos Panelen Steakhouse i Piteå kan du börja med att ta en härlig drink eller cocktail i deras bar. Sedan kan du slå dig ner i restaurangen och avnjuta en god lunch.

De erbjuder något för alla och här kan du äta en god köttbit med fina tillbehör. Har du barn med dig i ditt sällskap finns det även en meny för dem.

Bastad Burgers

Hos Bastad Burgers kan du äta en god hamburgare med inspiration från både New York och Norrland.

Här kan du äta en klassisk cheeseburgare, en gatuhamburgare som inspireras från New York i smak och utseende eller varför inte prova en god men stark burgare från Los Angeles. För dig som är vegetarian finns det självklart alternativ.

Sushi & Te

Sushi & Te erbjuder dig en fräsch och trevlig atmosfär. Här möts du av mat som är lagad av kockar som har flera års erfarenhet. De använder endast färska råvaror.

Hos Sushi & Te kan du njuta av traditionell sushi eller så kan du äta mixade menyer som består av både Nigiri och Maki. De har också barnmeny och serverar även olika tillbehör.

Piteå Garden

Piteå Garden serverar indisk mat och här kan du slå dig ner i en mysig restaurang och avnjuta en god lunch.

Varje vardag, mellan klockan 11.00 och 14.00 serveras lunch hos dem. Denna består av en buffé som har tagit inspiration från bland annat Himalayas trakter. I buffén ingår dryck, salladsbuffé, naanbröd samt kaffe på maten.

Buffén finns också på lördagar mellan klockan 12.00-14.30. Lunchen här kan alltid tas med som take away.

2 kök

2 kök beskriver sig själva som en av Piteås bästa lunchrestauranger. De har förmånliga priser. Här kan du äta en god sallad eller vällagad husmanskost.

De har även ett bonussystem som innebär att du får en stämpel varje gång du äter lunch hos dem. När du har samlat 10 stämplar får du en gratis lunch.

Mr Wok

Hos Mr Wok kan du äta goda asiatiska rätter. De erbjuder buffé med allt från sushi till friterad anka.

Här kan du slå dig ner tillsammans med ditt sällskap och avnjuta en härlig lunch. De öppnar 10.45 varje dag, under vardagar. Under helgen öppnar de 12.00 så då går det också bra att äta lunch hos dem.

Du kan både äta i restaurangen eller beställa take away.