Eskilstuna

Guide: Bäst Padel i Eskilstuna 2024

Nyfiken på att testa på padel eller har du redan kommit igång och vill hitta en bra padel anläggning? Då har vi lösningen för dig!

Padel är idag en av de sporter som är mest eftertraktade och omtalade och varje dag är det fler och fler som intresserar sig för sporten.

Vi har rannsakat alla anläggningar och padel center som finns i Eskilstuna och plockat ut de allra bästa.

Här kan du boka både dubbel- och singelbanor, men du kan också gå kurser eller ansöka om medlemskap.

Bäst Padel i Eskilstuna

Padel Sports Club

På Väster i Eskilstuna hittar du Padel Sports Club där du kan spela på både dubbelbanor och singelbanor när helst du känner.

Padel Sports Club erbjuder ett stort urval av padelbanor där du kan boka in dig på hela 15 stycken dubbelbanor och 2 singel, men också minibanor och fotbollspadel om så önskas.

Vill du ta med dig ditt eget racket och boll går detta bra, men du kan även hyra eller köpa detta på plats om du glömt din utrustning.

Observera att anläggningen är kontantfri!

Eskilstuna Padel – STIGA Sports Padel Center

STIGA Sports Padel Center hittar du i padelhallen i Eskilstuna och här kan du själv välja om du vill utöva sporten inomhus eller utomhus.

Utomhus hittar du en stor dubbelbana och två singelbanor och inomhus finns åtta dubbelbanor att ta del av.

STIGA Sports Padel Center håller en mycket hög klass på sin anläggning och tar emot små och stora spelare som älskar padel.

Padeltid bokar du enklast via hemsidan.

PDL Center Folkestaleden

PDL Center Folkestaleden är idag en av Eskilstunas absolut största padelbanor där du kan boka padeltid för dig själv eller med vänner.

Här får du spela på de bästa banorna du kan tänka dig, som alla är tillverkade med material och gräs av samma kvalitet som World Padel Tour.

PDL Center Folkestaleden har en mycket generös takhöjd och erbjuder även seriespel såväl som lunch- eller frukostpadel för den som vill spela i ottan.

Padel Arena

Padel Arena riktar sig till dig som vill komma och utöva padel på bokade tider, men också för dig som vill ha ett medlemskap eller som vill betala ett abonnemang.

Hos Padel Arena kan du hitta praktiska och smidiga abonnemang som gör det möjligt för dig att spela precis när du känner för det till ett fast pris varje månad.

NumberOnePadel

Det första du märker av när du stiger in på NumberOnePadel är den fantastiska atmosfären.

Här möts du av glädjen för sport, men också av ett flertal högkvalitativa och proffsiga banor och en takhöjd på hela 12 meter.

Sammanlagt finns 8 stycken padelbanor att välja mellan, men du hittar även en lounge och en fullt utrustad shop med allt du kan behöva.