Falkenberg

Guide: Bäst Padel i Falkenberg 2023

I Sydamerika har padel länge varit en mycket populär sport och bara i Argentina spelar hela 4 miljoner människor.

Padel har funnits i Sverige länge, men det är inte förrän på senare år som människor har fått upp ögonen för sporten på riktigt.

Idag finns det anläggningar över hela Sverige och det inkluderar även många fina alternativ i Falkenberg!

Bäst Padel i Falkenberg

PDL Center Falkenberg

PDL Center är en av de största aktörerna som erbjuder padel i Sverige och deras anläggningar finns på en rad olika platser.

På PDL Center i Falkenberg kan du få tillgång till stora och fina padelbanor som håller en hög kvalitet och här finns möjlighet att hyra racket och bollar på plats.

Hit kan du vända dig om du vill spela tillsammans med vänner eller om du vill gå en kurs och spela tillsammans med en personlig coach.

Falkenberg Padelcenter

Hos Falkenberg Padelcenter spelar du med en takhöjd på hela 18 meter och här är alla människor välkomna att njuta av den underhållande sporten.

Anläggningen erbjuder allt från vanlig tidbokning där du kan spela med vänner, men du kan också ansöka om ett medlemskap för förmånligare priser, samt anmäla dig till en av de många kurser som finns.

Kurserna är anpassade efter alla olika nivåer – från nybörjare till proffs.

Padel Crew Falkenberg

Med hela 15 olika banor och en generös takhöjd har Padel Crew Falkenberg blivit ett självklart val för alla padelfantaster i området.

Här kan du hyra racket och köpa bollar på plats, men du hittar även en trevlig lounge och en shop där du kan handla utrustning.

Om du vill boka en bana behöver du först och främst ladda ner appen Matchi.

Det är nämligen via denna app som du lägger din bokning och därefter är det bara att dyka upp och börja spela.