Helsingborg

Guide: Bäst Padel i Helsingborg 2023

Helsingborg är en mycket trevlig stad där en familjär atmosfär möter shopping, restaurang och nattliv.

Här kan du inte bara strosa på de mysiga gatorna, utan du kan också delta i ett flertal olika aktiviteter såväl som sporter.

Padel har blivit det nya heta och Helsingborg är inte sena med att haka på trenden.

Vi listar Helsingborgs bästa ställen för dig som vill hyra en padelbana för någon timme eller två, men även för dig som vill gå en padel kurs.

Bäst Padel i Helsingborg

Helsingborg Padel

Hos Helsingborg Padel får du inte bara möjlighet att uppleva världen kanske roligaste sport, utan du får också en chans att spela på fräscha och fina banor och kanske lära känna nya människor.

Här kan du välja om du vill boka bana för en timme eller två, men du kan också bli medlem i klubben och få inbjudningar till spännande event eller träningsinspiration.

Hos Helsingborg Padel är alla välkomna och det enda kravet som finns är att du ska älska sporten. Perfekt!

Padel Crew

På Rännarbanan 32 i Helsingborg hittar du Padel Crew med sina 17 stora och fina padelbanor, en bemannad reception, lounge och shop.

Anläggningen är den största i sitt slag i staden och här erbjuds även Corne hole och Boulebana för den som önskar.

Padel Crew skiljer sig lite från andra padel center, eftersom de erbjuder möjlighet att streama alla matcher och tävlingar med hjälp av Padelgo.

Olympiahallen

Olympiahallen erbjuder en rad olika typer av aktiviteter som främjar en bättre hälsa och livsstil.

Platsen är perfekt för dig som vill testa på padel för första gången, men passar även för dig som har spelat ett tag och som vill utveckla dina färdigheter.

Hos Olympiahallen kan du med fördel kombinera padel med annan träning och friskvård, eftersom det finns både gym, massage, kampsport och yoga på plats.

Helsingborgs Racketklubb

Helsingborgs Racketklubb är ett bra val för dig som söker en mångsidig anläggning för flera olika typer av racketsporter.

Här ligger fokus på att erbjuda bra och högkvalitativ träning inom squash, pickel och tennis, men kanske främst inom padel.

Om du inte vill boka en bana eller delta i kurserna kan du med fördel besöka Helsingborgs Racketklubb för att titta på de arrangerade tävlingarna – eller varför inte själv delta?

Spritans Padel & Pilates

Precis som namnet beskriver erbjuder Spritans Padel & Pilates padelbanor och pilatesträningar för alla som önskar.

Här kan du boka padelbanor för 60, 90 eller 120 minuter, men du hittar också singeltider för ett mycket lägre pris.

Racket och bollar finns alltid kostnadsfria att låna.