Karlstad

Guide: Bäst Padel i Karlstad 2023

Vem skulle kunna ana att padel skulle bli en så populär och uppskattad sport i Sverige?

Som en riktig storm svepte den in och fångade både barn och vuxnas hjärtan och detta ledde till att många padelbanor, anläggningar och center började att byggas.

Om du bor eller befinner dig i Karlstad har du många olika alternativ att välja mellan.

Här finns nämligen privata banor som du kan hyra för en kostnad, men också kurser, event och tävlingar som du kan anmäla dig till.

Bäst Padel i Karlstad

SVEA Padel

Med en målsättning om att bli Sveriges finaste och absolut bästa padelanläggning erbjuder SVEA Padel allt du behöver och lite till.

Här får du inte bara spela padel i ett nybyggt och fräscht center i Karlstad, utan du får också tillgång till hela 13 stycken inomhusbanor.

Nio stycken är så kallade dubbelbanor, medan resterande fyra är singelbanor och du hittar även ett konferensrum såväl som lounge och barnrum.

Life Padel Karlstad

På Östanvindsgatan 14 i Karlstad hittar du Life Padel – en 2.100 kvm stor anläggning som består av 6 stycken dubbelbanor som alla är helglasade med panoramaglas.

Anläggningen håller en mycket hög standard hela vägen och använder sig av samma gräs och material som du hittar på World Padel Tour.

Racket och bollar kan man fördel hyras när som helst under dygnet och på plats finns även möjlighet att köpa dricka, kaffe eller goda snacks.

Ta dig även en titt förbi shoppen för att köpa ny snygg utrustning!

Karlstad Racketcenter

Med generösa öppettider och ett stort utbud av olika racketsporter har Karlstad Racketcenter blivit ett självklart val för den som vill spela padel.

Här hittar du fina och unika padelbanor av hög kvalitet, men kan även ta del av andra sporter som badminton, pingis, bowls eller squash.

För den som önskar finns möjlighet att använda sig av lokalen till barnkalas, mässor eller företagsevent och bokning sker enklast via telefon eller hemsida.

Sommarro Golf & Padel

När solens strålar värmer kan det vara skönt att vistas mycket utomhus och det är precis vad du kan göra hos Sommarro Golf & Padel.

Sommarro Golf & Padel ligger beläget vid den gamla flygplatsen vid Karlstad och här hittar du fyra stora och belysta dubbelbanor som håller för alla typer av väder.

Vill du ha möjlighet att delta i någon av de många tävlingar som anordnas eller få bättre priser rekommenderar vi ett medlemskap.