Linköping

Guide: Bäst Padel i Linköping 2023

Padel är en mycket rolig och spännande sport som vunnit många hjärtan och i Linköping hittar du ett flertal padel center att använda dig av.

I ett padel center kan du inte bara boka en bana för att spela när du själv känner för det, utan du kan också anmäla dig till kurser eller signa ett medlemskap för fina förmåner.

Vi har kollar in vad Linköping har att erbjuda och valt ut några anläggningar som håller en hög kvalitet och som erbjuder bra och professionell service.

Bäst Padel i Linköping

Linköping Padel Center – PDLcenter

Spela padel med kompisarna eller boka in ett företagsevent och utmana dina kollegor!

Hos Linköping Padel Center kan du spela padel oavsett vilken nivå du ligger på och här finns banor som passar alla.

Här får du godkända och högkvalitativa banor och i varuautomaten kan du själv köpa bollar eller hyra racket – förutsatt att du inte vill ta med ditt eget.

Beach Arena Padelhall

Längtar du till sommaren mitt i vintern? Då är Beach Arena Padelhall ett alldeles utmärkt center för dig att besöka.

På den här inomhusanläggningen för padel och träning utförs alla aktiviteter på mjuk och behaglig sand i riktigt sommar-anda.

Beach Arena Padelhall erbjuder dig möjlighet att boka en padelbana för eget bruk, men du kan också boka gruppträning såväl som delta i olika tävlingar.

Linköping Sportcenter

På Linköping Sportcenter hittar du fina och unika padelbanor som är utrustade med högkvalitativa nät .

Linköping Sportcenter är stadens absolut största anläggning för olika sporter och utöver padel hittar du även ett fullt utrustat gym ,tennisbanor, badminton, innebandy och mycket mer.

För den som inte vill boka en bana på egen hand eller för den som vill utveckla sina kunskaper inom sporten finns kurser som man kan anmäla sig till via hemsidan. Snabbt, smidigt och enkelt!

Hjulsbro PPadel

Hjulsbro Padel är ett bra alternativ för dig som vill kunna utöva den roliga och spännande sporten alla dagar i veckabn.

Anläggningen har öppet från klockan 06:00 på morgonen och stänger inte förrän 23:00 – vilket gör det möjligt att spela både innan och efter ditt arbete.

På Hjulsbro Padel hittar du sammanlagt 12 stycken fina och moderna padelbanor som du kan boka in dig på, och anläggningen har en takhöjd på hela 9 meter.

Blir du hungrig efter någon timmes spelande kan du med fördel besöka centrets restaurang Hyllan, där du hittar en rad olika godsaker och samtidigt har utsikt över hela hallen.