Uppsala

Guide: Bäst Padel i Uppsala 2023

Befinner du dig i Uppsala med omnejd och är intresserad av att spela padel? Då är du inte ensam!

Padel har gjort en stor succé under det senaste året och det har resulterat i att många padelbanor har byggts runt om i landet.

Oavsett om du är nybörjare och vill spela för första gången eller om du är ett proffs behöver du ett bra center där du kan boka upp en egen bana.

Vi gör det lite enklare för dig och listar de bästa anläggningarna i Uppsala!

Bäst Padel i Uppsala

Every Padel Uppsala

Every Padel är en padelanläggning som du hittar på två olika platser i Uppsala – Librobäck och Fyrislund.

Padel centret öppnade upp under år 2015 och har sedan dess tagit emot nybörjare, hobbyspelare och proffs som vill utöva sporten.

Här kan du välja mellan att boka en privat bana för att spela tillsammans med vänner, men du kan också boka in dig på kurser med en professionell instruktör som hjälper dig att komma igång eller utveckla ditt spel.

Padel Uppsala – UTK Padelhall

Trots sitt namn är UTK Padelhall som fokuserar på mycket mer än bara padel.

Den här anläggningen har riktat in sig på alla olika typer av racketsporter och det innebär att du kommer hitta banor för alla intressen.

Hos UTK Padelhall finns bland annat sju dubbelbanor för padel och två singelbanor, men också en bordtennishall, fyra tennisbanor, tre squashbanor och nio hardcourtbanor.

City Padel Uppsala

När du besöker City Padel Uppsala får du inte bara ta del av schyssta padelbanor, utan du får också vistas i en mycket behaglig och skön atmosfär.

City Padel Uppsala är idag stadens absolut största och mest moderna anläggning utomhus som består av åtta stycken padelbanor och en bana för tennis.

Hit kan du med fördel vända dig om du vill spela tillsammans med vänner och familj, men du kan också utveckla ditt spelande och ta det till en ny nivå med hjälp av Padelkonsulternas kurser.

Blir du hungrig? Besök cafeterian med fikabröd och glass eller ta dig en ordentlig lunch på Triller Mat & Bröd.

Padel Zenter Uppsala

Hos Padel Zenter Uppsala finns det något som passar alla.

Här hittar du specifika och unika träningssystem som gör det möjligt för både nybörjare såväl som proffs att spela och ha en rolig stund.

Det är inga mindre än Zlatan själv och Thomas Sandström som ligger bakom anläggningen och här bokar du enklast en bana genom att använda dig av hemsida.

Prime Padel Uppsala

Prime Padel Uppsala är ett riktigt bra alternativ för dig som vill spela padel och befinner dig i Uppsala.

Hos Prime Padel Uppsala kan du spela på någon av de fyra olika dubbelbanor, men det finns också två singelbanor som du kan använda dig av.

Här finns även varuautomater där du kan köpa bollar och racket finns att hyra inne i hallen.