Stockholm

Guide: Bästa Pizza & Pizzeria i Åkersberga 2023

I Åkersberga finns det lite av varje att välja mellan när det kommer till pizzerior. De har både lyxiga pizzor och vanliga pizzor. Det går alltså att välja pizza utifrån vilket humör man är på. Vissa dagar vill man ha lyxiga och läckra toppings medan man andra dagar är sugen på en gammal klassiker som exempelvis Vesuvio. 

Då det finns mycket att välja mellan så är det också på det viset att det är lätt att hitta en pizzeria där hela familjen kan trivas och där alla kan hitta rätt pizza som stämmer överens med ens humör. 

Bästa Pizza i Åkersberga

Pizzeria Berga

Pizzeria Berga hittar du på Stationsvägen och de har öppet till 21.00 alla dagar i veckan. Du kan välja mellan att äta på pizzerian eller att ta med dig maten. 

Bland de olika pizzorna hittar du både amerikanska panpizzor, veganpizzor, inbakade pizzor, italienska och mexikanska pizzor. Här är det alltså inte svårt att hitta både en och två pizzor att älska. 

Pizzeria Mozzarella

På pizzeria Mozzarella erbjuds det en lunchbuffé med “Ät så mycket du orkar”-tema. Detta är med andra ord en kul pizzeria att gå till med sina kompisar, kollegor och studiekamrater. Det passar också bra för barnfamiljer eller varför inte testa att gå hit på egen hand eller med din partner? Kanske till och med testa en lunchdate här?

Utöver vanliga pizzor hittar man panpizzor, kebab, gyros, sallader, pasta, hamburgare, grillrätter och en barnmeny. De håller öppet mellan 11:00 – 21:00 varje dag. 

Storängs Pizzeria

På Storängsvägen 11 i Åkersberga hittar du denna trevliga pizzeria. De bjuder på ett riktigt stort utbud av pizzor, så här finns det minsann något för alla smaker. Vare sig det är endast vuxna som ska äta, eller om det också är barn med så finns det bra pizzor att välja mellan. 

Du kan välja mellan massor av olika klassiker bland pizzor när du väljer denna pizzeria. Blir det en pizza med tonfisk? Kanske blir det en pizza med aubergine och vitlök? Vem vet, kanske blir det en med banan, ägg och curry som faller dig i smaken? 

Don Castello

Hos Don Castello hittar du både pizza, husmanskost, grillrätter, sallader och hamburgare. Du kan välja mellan bland annat grillad lax, kebabtallrik och härliga pizzor.De har också härliga lunchmenyer som byts ut varje vecka. Här hittar du både svensk husmanskost och andra goda rätter.