Stockholm

Guide: Bästa Pizza & Pizzeria på Lidingö 2024

Befinner du dig ute på Lidingö eller bor du i området och är sugen på en riktigt god pizza?

Då har du kommit rätt!

Vi har rannsakat Lidingö och plockat fram de bästa restaurangerna som serverar pizza i området.

Här kan du välja mellan en uppsjö av klassiska favoriter som aldrig slår fel, men också testa på nya och spännande pizzor som är komponerade av restaurangerna själva.

Bästa Pizza på Lidingö

450 Gradi Pizza Lidingö

Det finns en anledning till att 450 Gradi Pizza heter precis det som restaurangen gör.

Här bakar man nämligen pizzorna i hela 450 grader, vilket innebär att det endast tar 90 sekunder innan de är klara och kan serveras.

Alla pizzor bakas även med Tipo 00-mjöl, vilket säkerställer att pizzorna får de där knapriga och krispiga kanterna som man suktar efter.

Trattoria dell’isola

På Stockholmsvägen 44 i Lidingö hittar du hela Lidingös trattoria där italienska pizzor bakas på det traditionella sättet.

Här kan du njuta av pizzor toppade med parmaskinka, salsiccia, buffelmozzarella och mycket mer.

Vill du vara säker på att få plats för kvällens middag rekommenderar vi att du bokar ett bord genom att ringa till restaurangen eller använda bordsbokningen via hemsidan.

Utöver pizza hittar du även smakrika pastarätter av alla dess slag.

Kvarters Restaurang & Pizzeria Lidingö

Hos Kvarters Restaurang & Pizzeria i Lidingö kan du ta del av det bästa från flera världar.

Den här pizzerian serverar nämligen mer än riktigt goda och vällagade pizzor och riktar sig till både små och större sällskap, inklusive catering för privatpersoner och företag.

Hos Kvarters Restaurang & Pizzeria kan du hitta ett stort utbud av olika maträtter som pizzor med knapriga kanter, pasta eller varför inte thaimat.

Pizzeria Royal

På Torsviksvägen 11 hittar du Pizzeria Royal som är en klassisk pizzeria som erbjuder allt från italienska pizzor till sallader, kebaber och rullar.

Här tillagar man all mat med stor omsorg och använder sig endast av de bästa och mest högkvalitativa råvarorna på marknaden.

Den trevliga, välkomnande och familjära atmosfären har gjort Pizzeria Royal till en självklar och naturlig mötespunkt för de allra flesta Lidingöbor.

Kom in och slå dig ner vid borden eller beställ din mat att ta med.

Toscana Lidingö

Precis som namnet hintar om är Toscana en italiensk restaurang belägen på Lidingö.

Toscana är en mycket omtyckt och populär restaurang som serverar luncher såväl som middagar i italiensk anda för bästa möjliga upplevelse.

Restaurangen erbjuder fantastiska pizzor av alla dess slag, men serverar även klassisk husmanskost.