Stockholm

Guide: Bästa Pizza & Pizzeria i Nacka Strand 2023

Pizza är något som de flesta av oss gillar och det gäller såväl stora som små. Att pizza är omtyckt av de flesta gör att det är den perfekta måltiden när man är många. Istället för att kompromissa gällande vilken restaurang man ska gå till kan alla bara välja sin favorit pizza och alla blir nöjda. 

Nacka Strand bjuder på lite av varje när det kommer till pizza, så det är bara att hänga med nedan för att se vilka som är våra favoriter. 

Bästa Pizza i Nacka Strand

Da Antonio e Lucia

För dig som tycker att pizza ska avnjutas i lyxig miljö och att det ska vara råvaror av högsta klass på pizzan är detta rätt val. Pizzorna är superlyxiga och du kan välja mellan pizza med eller utan tomatsås.

Det är många som föredrar pizza utan tomatsås och detta är en av de pizzerior som har det största utbudet av pizza utan sås. 

De har öppet mellan 12:00 – 21:00 alla dagar i veckan, förutom söndagar då de stänger 20:30. 

Forno Romano Nacka Strand

Är du sugen på en härlig pizzeria där du även kan gå loss bland mängder av annan mat?

Forno Romano bjuder på både en läcker lunch meny som ändras varje vecka, massor av pasta, härliga pizzor med lyxiga toppings och trevliga smårätter, desserter med mera.

Du kan utan tvekan hitta något för alla i familjen när du äter här – perfekt för söndagsmiddag med familjen, med andra ord.