Stockholm

Guide: Bästa Pizza & Pizzeria i Sollentuna 2023

Är det dags för att äta pizza i Sollentuna? Då har du tur – här finns nämligen ett mycket bra utbud av pizzerior. Det är inte svårt att hitta en pizzeria som man trivs med både vad gäller atmosfär och smak/utbud. 

Det bästa är att det finns många pizzerior i Sollentuna som inte bara har pizza på menyn, utan det finns även mycket sallader, hamburgare, pasta med mera på menyerna. 

Bästa Pizza i Sollentuna

Lilla Ruccola

När du känner att du är sugen på en pizzeria som har det mesta är Lilla Ruccola värt ett besök. Hit kan man med fördel gå när man är ett gäng med personer som tycker om olika typer av mat. 

Man kan välja bland exempelvis kebabrätter, grillrätter, vanliga pizzor, delikatesspizzor, pasta, sallad, läckra mackor och tunnbrödsrullar. Som sagt – här är det lätt för alla att hitta något att äta. 

Pizzeria Rosa Bella

Gillar du pizzor i den gamla goda typiskt försvenskade stilen ska du ta dig en titt på utbudet hos Pizzeria Rosa Bella. Här hittar du svenska klassiker som Hawaii, Calzone och Kebabpizza. Du hittar också hamburgare, kebab, falafel, sallader, pasta och chickybits. 

De håller öppet från 10:00 – 21:00 under vardagarna och under helgerna är det öppet mellan 11:00 – 21:00. Det är med andra ord ganska generösa öppettider och det är aldrig fel.  

Pizza Häggvik

Detta är en trevlig typisk “kvarterspizzeria” som bjuder på både sallader, pizza i mängder samt diverse kebabrätter. De är kända för sin trevliga personal och goda kvalitet på maten de serverar. 

De har fräscha ingredienser som gör att smaken förhöjs även på de mest simpla pizzorna. Det blir det ett stort plus i kanten för. 

Ciao Italia

Är du sugen på en pizzeria som har god pasta, sallader, specialpizzor, grillrätter, hamburgare och “vanliga” pizzor. De delar upp sina pizzor i kategorier som “Italienska Pizzor”, “Mexikanska Pizzor” och “Delikatesspizzor”. 

De serverar lunch och har öppet på kvällen. Deras koncept bygger på att laga bra mat av färska råvaror för att nå högsta kvalitet. 

Prima Zetta

Här har vi en pizzeria som är vackert belägen vid Malmparken – här kan du alltså njuta av både god mat och vacker miljö. Det som gör att Prima Zetta sticker ut från mängden är att man serverar libanesisk mat och pizza. Dessutom serverar de kebabrätter, så det är ett bra ställe oavsett vad man gillar. 

Du kan beställa catering från restaurangen och de har öppet till 21.00 varje kväll i veckan. Under vardagar öppnar de 10:00 och under helgerna 11:30.