Stockholm

Guide: Bästa Pizza & Pizzeria i Sundbyberg 2023

I Sundbyberg finns det lite av varje att botanisera bland när det kommer till pizzerior, caféer och restauranger. Som tur är så finns det ett flertal olika pizzerior som satsar på olika inriktning. Detta är bra då det innebär att alla kan hitta den typ av pizzeria man föredrar. 

Vare sig du är ute efter lite lyxigare varianter eller om du är på jakt efter en mindre fancy pizzeria finns det bra alternativ att välja mellan i Sundbyberg. 

Bästa Pizza i Sundbyberg

Pizzeria Porto Bello Sundbyberg

Här har vi en trevlig kvarterspizzeria som lockar med både klassiska pizzor, sallader och andra rätter. Bland de andra rätterna hittar vi exempelvis pasta i olika former, kebabrätter och goda mackor.

Deras fräscha råvaror gör att det känns extra kul att äta här. Deras priser är rimliga och dessutom är det på det viset att de har en bra lunchmeny med bra priser och ett bra utbud. 

Lilla Näckrosen

Denna pizzeria har ett stort utbud av pizza där man kan välja mellan diverse olika kategorier. Du hittar pizza i kategorier som “Italienska Pizzor”, “Special”, “Mozzarella”, “Mexikanska”, “Amerikanska”. Det finns också möjlighet att beställa barnpizzor och glutenfria pizzor. 

Utöver pizza hittar du tillbehör som pizzabröd, pizzasallad med mera. Även mackor, kebab och trevliga sallader finns med på menyn. De har öppet till 20:00 hela veckan och de öppnar 16:00 på vardagar och 12:00 på helger. 

Restaurang Parma

För dig som tycker om lite av varje är detta ett bra val. Här kan du välja mellan trevliga förrätter och efterrätter, kötträtter, fisk- och skaldjursrätter, pasta, soppa och pizza, såklart. Det finns också en barnmeny som är kul för kidsen. 

Deras öppettider är mycket generösa då de har öppet till 22.00 alla kvällar utom torsdag – lördag då det är öppet till 23.00. 

Rosen Pizzeria

Vill du ha en klassisk pizza är detta ett bra val av pizzeria. Här finns allt från Hawaii till Bolognese, Vesuvio och Pepperoni. Det finns också inbakade pizzor, mexikanska pizzor, mozzarella pizzor, sallader och kebabrätter. De har även rullar och lasagne. 

Öppettiderna är bra då de har öppet till 20:00 alla dagar utom fredag-lördag då de har öppet till 21:00. 

Delibruket Flatbread

Här hittar du en mängd härligheter såsom trevliga snacks, läckra förrätter och smårätter. Det finns också fräscha och lyxiga sallader och härliga desserter. Deras pizzor är inte klassiska pizzor, utan de serverar massor av spännande varianter med smaker som är lite mindre traditionella än vad man brukar förknippa med pizza – spännande och kul, alltså.