Stockholm

Guide: Bästa Pizza & Pizzeria i Täby 2023

För er som ska äta pizza i Täby finns det mycket att välja mellan. Det bästa är att det finns något för alla smaker och det gör att det alltid finns ett pizzaställe i närheten som serverar det man gillar. 

Vi har valt ut våra favoriter bland pizzeriorna i Täby nedan. Häng med oss för att se efter vad som bjuds! 

Bästa Pizza i Täby

Pomodorini

På denna trevliga pizzeria hittar du en mängd läckerheter. De säljer både hamburgare, kebab, lövbiff eller flöskfilé med pommer och bea, falafel, sallader och trevliga mackor. Dessutom säljer de salladsrullar, pasta och sist, men inte minst, pizzor av olika slag. 

Det är omöjligt att inte hitta något man gillar på Pomodorini Pizzeria. Här kan man testa något nytt varje gång man kommer hit under en lång tid utan att bli uttråkad. Det är bara att testa på, med andra ord.

Döner and Pizza

För dig som gillar döner och/eller pizza är detta ett himmelrike. Det finns många olika varianter av döner och det finns massor av olika pizzor. De serverar även ett flertal olika sallader om du är sugen på det istället för pizza eller döner. Vill du ha nuggets, chili cheese, lökringar eller andra sides kan du beställa det. 

De har pizza med och utan tomatsås och de har även särskilda barnpizzor. Vill du ha veganska alternativ finns det och detsamma gäller för glutenfria alternativ.

Persilja Pizzeria

Persilja Pizzeria hittar du på Eldarvägen 2 och de har öppet till 21.00 alla dagar i veckan. Måndag-fredag öppnar de 10  och lördag-söndag öppnar de 11.00 bra och rimliga öppettider, med andra ord. 

Här serveras både pizza av olika slag, kebabrätter, grillrätter, hamburgare, pasta och sallader. Här kan du alltså äta både schnitzel, Cacciatore, Carbonara, Gyrossallad och Cheeseburgare. Inte illa, eller hur?

Integrale

Här kommer ytterligare en pizzeria med ett maffigt utbud. De serverar både pizza, pasta, grill rätter och sallader. Exempel på vad som finns på menyn är räksallad, lasagne, hamburgare, lövbiff med pommes och bea, Vesuvio och läckra specialpizzor med härliga topping alternativ. 

Rösjö Pizzeria

Här har vi en pizzeria som har goda mackor, tunnbrödsrullar, sallader, färska pastarätter, efterrätter och förrätter. De serverar naturligtvis också en massa härliga pizzor och kebab- och grillrätter. Det som får denna godbit till pizzeria att sticka ut i mängden är att de serverar vissa pizzor med Västerbottenost. Vem vill inte testa det, så säg?