Stockholm

Guide: Bästa Pizza & Pizzeria i Vallentuna 2023

Är du i Vallentuna och är sugen på pizza behöver du inte vara orolig över att inte hitta det du är ute efter. Här finns det ett flertal olika bra pizzerior som bjuder på bra menyer, bra råvaror och bra läge. 

Oavsett om du föredrar att ta med dig pizzan hem, eller om du tycker att det är trevligare att sitta och äta på plats kan du hitta rätt plats för dig – det finns nämligen möjlighet både att ta med pizza och att äta på restaurangen. 

Bästa Pizza i Vallentuna

Lilla Valentina

Här har vi en pizzeria som drivs av tre bröder. De tog över pizzerian 1994, så de har definitivt koll på hur en pizza ska bakas. Inget tvivel om att man blir nöjd och belåten med sin mat, alltså! 

Du kan välja mellan standardpizzor, barnpizzor och familjepizzor. Det går med andra ord att anpassa storleken på pizzan efter hur många ni är som ska äta. Du hittar nästan 100 stycken olika pizzor att välja mellan, så det är inte svårt att hitta en pizza man gillar. 

Pizzeria Il Forno

Om du är ute efter ett ställe som inte bara serverar pizza utan som erbjuder lite annat smått och gott är detta ett bra val. Du hittar både sallader, pasta, kebabrätter och thaimat. Pizzorna är uppdelade i olika kategorier såsom “Panpizza”, “Lyxpizza” och “Specialpizza”. 

De håller öppet till 21:00 dagligen. På vardagar öppnar de 10:30 och lördag-söndag 11:30. Adressen är Fågelsångsvägen 24. Att de serverar lunch är extra trevligt och dessutom erbjuder de glutenfria pizzor för dig som är ute efter det.

Pizzeria Istanbul

Hos Pizzeria Istanbul finns det en riktigt bra lunchmeny där du har mycket att välja mellan. De serverar både thai, grillrätter, nuggets, pasta, sallader, frukost, hamburgare, kebab, falafel och pizza på menyn – det är med andra ord bara att välja det som du är sugen på för tillfället. 

Denna pizzeria öppnades upp av Mutlu Ciftci. Han och hans gäng serverar mat där grunden kommer från hemliga recept och dessutom lägger de massor av kärlek på varenda beställning. Har du barnen med dig är detta den perfekta restaurangen. Här finns det nämligen mycket för barnen att välja mellan.