Ystad

Guide: Bäst Pizza & Pizzeria i Ystad 2024

Ystad är inte bara en supermysig stad, här finns också ett gäng härliga pizzerior för alla smaker. En pizzeria med pizzor av bra kvalitet är aldrig långt bort när man befinner sig i Ystad och man kan välja mellan lyxiga såväl som “vanliga” pizzor.

Det är också så att många av pizzeriorna i Ystad har sådana saker som kebab, kycklingtallrik, gyros, à la carte med mera på menyn. Detta gör att man enkelt kan spana runt och hitta det man är sugen på. 

Bästa Pizza i Ystad

Pizzeria Gusto

På denna pizzeria finns det både panini, pizza och sallader på menyn. Utöver vanliga ingredienser av bra kvalitet hittar vi exempelvis speciell chiliolja, provoloneost, dill, tryffelkräm och skivad potatis på pizzorna. 

Här kan man med andra ord testa sig fram bland spännande och ovanliga smaker tills man hittar en favorit. 

Pizzeria Triangeln

Detta är en pizzeria som bjuder på den typen av pizzor vi är vana vid när vi går till en svensk pizzeria. Bland klassikerna hittar du både Calzone, Pescatore och Vesuvio som ser ut och som smakar likadant som under 90-talet. 

Du kan också välja mellan diverse kebabrätter, gyrosrätter och sallader. Dessutom serverar de olika à la carte rätter. 

Pizzeria Regement

För dig som vill ha lite av varje att välja mellan och som tycker om när pizza blandas med ett stort utbud av annan typ av mat är detta ett bra val. Du kan välja mellan massor av olika pizzor, men det är också så att du kan hitta rätter innehållande både kycklingfilé, fläskfilé, oxfilé, köttbullar, fisk med mera. 

Du väljer själv om du vill äta på pizzerian/restaurangen, eller om du vill välja avhämtning.  

Ystads Pizzeria & Restaurang

Även denna pizzeria bjuder på både pizza och à la carte. Det går alltså bra att äta både en Margherita, en planka, schnitzel och carbonara. Det är med andra ord perfekt de dagar ni inte vill laga mat då det finns något för varje familjemedlem. 

De håller öppet 12:00 – 20:00 alla dagar i veckan. 

Pizzeria Parma

Här har vi en pizzeria som bjuder på klassiska pizzor. De serverar också kebab med mera, så att alla ska kunna det de är sugna på för stunden. Du kan välja mellan pizzor med kött, vegetariska pizzor, kycklingtallrik, pizzor med eller utan sås med mera. 

De har bra öppettider och adressen är smidig att ta sig till.