Stockholm

Guide: Bästa Ramen & Pho på Norrmalm 2024

Ramen Norrmalm

Är du sugen på en rykande het skål med ramennudlar och befinner dig inne på Norrmalm i Stockholm?

Ramen har blivit en allt mer eftertraktad och populär maträtt där du kan kombinera de gula nudlarna med kött, kyckling eller grönsaker av alla dess slag.

Bästa Ramen på Norrmalm i Stockholm

Ai Ramen Klara

Ai Ramen Klara är en ramen-restaurang som passar dig som alltid är på språng eller dig som vill sitta ner och njuta av god mat tillsammans med vänner.

Hos Ai Ramen Klara kan du nämligen själv bestämma om du vill ta med dina goda ramennudlar som take away eller om du vill slå dig ner i restaurangen och beställa en drink.

Take Ramen

Det finns få maträtter från det japanska köket som har blivit så populära och uppskattade som ramennudlar och hos Take Ramen kan du njuta av de bästa i sitt slag.

Här serveras handgjorda nudlar som består av vetemjöl, vatten och salt, med valfri buljong, kött och grönsaker.

Börja med en härlig starter för att få igång hungern riktigt ordentligt och avsluta sedan dina ramennudlar med en söt och god dessert.

Totemo Ramen

På Sankt Eriksgatan 70 kan du besöka Totemo Ramen och sätta ihop ditt alldeles egna middagskit bestående av ramennudlar, japanska maträtter, starters eller vad helst du önskar.

Restaurangen ligger mitt i centrala Stockholm och bjuder in till en mycket lugn och trevlig atmosfär, samtidigt som du får ta del av traditionella rätter med intensiva smaker.

Tokyo Ramen

Fläsk, kyckling, oxfilé eller grönsaker? Hos Tokyo Ramen får du själv välja hur du vill att dina ramennudlar ska se ut.

Tokyo Ramen är en restaurang som erbjuder dig det absolut bästa när det kommer till japanska smaker och där du kan vara säker på att råvarorna alltid är av hög kvalitet.

Ramen Ki-Mama

Slå dig nere inne på Ramen Ki-Mama och testa på deras alldeles egna recept på ramennudlar.

Här blandar man traditionella smaker med ett nytänk, vilket ger en härlig smakupplevelse som tål att upplevas mer än en gång.

Weidao

Vill du följa med på en riktig smakresa runt i Asien rekommenderar vi att du besöker restaurang Weidao i centrala Stockholm.

Här får du rätter som är lagade från hjärtat och där man har använt sig av fina råvaror av högsta kvalitet för att säkerställa att du får en så bra och trevlig smakupplevelse som möjligt.

Rawbata

Den japanska BBQ har tagit världen med storm och vill du grilla på japanskt vis bör du boka bord på Rawbata.

Rawbata erbjuder en rad olika maträtter från japan, vilket naturligtvis även inkluderar deras kända ramensoppa med smak av fläsk, fisk eller grönsaker.