Uppsala

Guide: Bästa Ramen & Pho i Uppsala 2023

Ramen-Uppsala

Oavsett om du bor i Uppsala eller är i staden på besök kan det vara kul att gå ut och äta middag eller lunch på restaurang.

Idag väljer allt fler bort de klassiska och vanliga restaurangerna, för att testa på smaker från andra delar av världen.

I Uppsala hittar du ett flertal riktigt bra japanska och asiatiska restauranger, där rynkande och heta ramennudlar står på menyn.

Vi guidar dig till stadens absolut bästa platser!

Bästa Ramen i Uppsala

Mirai Sushi & Ramen

Mirai Sushi & Ramen är det bästa alternativet för dig som har vägarna förbi Råbyvägen 61 A och som är sugen på japanska läckerheter.

Hos Mirai Sushi & Ramen kan du inte bara njuta av goda och välsmakande sushibitar av alla dess slag, utan du hittar också de klassiska och populära ramennudlarna som har gjort succé över hela världen.

Här kan du välja om du vill boka ett bord för att vara säker på att få en plats, men du kan också komma förbi och hämta upp mat eller se om det finns sittplatser lediga.

Hatsu Sushi

Det må låta som att Hatsu Sushi endast erbjuder sushi på menyn, men så är inte fallet.

Hos Hatsu Sushi kan du ta del av läckra godsaker från Japan och i menyn hittar du bland annat ramennudlar av olika sorter och med olika typer av buljonger.

För att säkerställa att du får mat av bästa kvalitet använder sig Hatsu Sushi endast av de finaste råvarorna och genom åren har de serverat tusentals gäster från världens alla hörn.

Här hos Hatsu Sushi kan du själv välja om du vill slå dig ner vid ett av borden, eller om du vill ta med dig din mat till hemmet, arbetsplatsen eller ut till parken.

Ai Japansk Restaurang

Ai Japansk Restaurang är en restaurang som öppnade upp sina portar år 2011 och som därefter har tagit människor med storm.

Restaurangen ligger belägen inne på Bredgränd 14 i Uppsala och erbjuder några av stadens absolut bästa japanska rätter och ramennudlar.

För den som önskar erbjuder Ai Japansk Restaurang även sushi som både lunch eller som a la carte.