Borlänge

Bästa Restauranger i Borlänge 2024

Befinner du dig i Borlänge och är sugen på att besöka en restaurang som serverar god mat? Då har du kommit helt rätt.

Här nedan kommer vi att lista de allra bästa restaurangerna i staden där du kan få en god och smakfull måltid.

Bästa restaurangerna i Borlänge

Herman’s Bistro

En mysig liten bistro där du kan avnjuta en god bit mat, ta en fika eller bara någonting att dricka. Först och främst har det här stället mat som verkligen faller alla i smaken.

Menyn bjuder på flera olika rätter, allt från kött och fisk till måltider som är helt veganska. Efteråt kan du besöka bistrons härliga butik med ett generöst utbud av bland annat blommor.

Blackstone Steakhouse Borlänge

Precis som namnet skvallrar om kan du här hitta en riktig god köttbit, men också mycket annat gott. Restaurangen lagar mat på högkvalitativa varor och köttet är perfekt tillagat med ordentlig smak.

Hit är det lätt att hitta och ligger verkligen centralt i Borlänges stadskärna.

Kokukujira-Tairyo

Här är verkligen stället för dig som älskar asiatisk mat i allmänhet, men sushi i synnerhet. På menyn finns ett brett utbud av sushirätter men också varmrätter som yakiniku och yakitori.

En erkänd asiatisk restaurangkedja som också driver matställen i andra städer i Dalarna men också i Stockholm. Därför ett måste om du älskar mat från Asiens mest välkända länder. Helt klart värt ett besök!

BASTA – Italiensk Restaurang Borlänge

Precis som namnet avslöjar är det här restaurangen för dig som älskar pizza, pasta eller både och. I restaurangens trevliga lokaler kan du avnjuta en god pasta carbonara eller varför inte en ugnsbakad capricciosa?

Specialister på italiensk och god mat. Därför ett gott alternativ för dig som inte kan få nog av maten nere från stöveln.

Äteriet

Är du från Dalarna kommer du att känna igen dig direkt. I den faluröda stugan med de vita knutarna kan du avnjuta en god måltid med en god dryck framför tallriken.

Här är maten så där lyxigt upplagd på tallriken, och restaurangen har ett brett utbud av unika viner och en välfylld ölkyl. Likaså finns det flera goda alkoholfria drycker.

Officerssalongen

Det här är en riktig klassisk lunchrestaurang med goda rätter och snabb servering så att du hinner tillbaka till din arbetsplats i tid.

Givetvis finns en salladsbuffé mitt i restaurangen som så klart ingår i din måltid. Här kan du äta klassisk svensk husmanskost med flera olika kött- och fiskrätter. Därför perfekt om lunchsällskapet är sugna på olika måltider.