Falkenberg

Bästa Restauranger i Falkenberg 2024

Oavsett om du är tillfällig besökare i västkustpärlan Falkenberg eller bor här permanent vill du givetvis kunna äta gott.

Trots att staden är relativt liten med sina ca 30 00 invånare erbjuder den ett brett utbud av matställen i olika prisklasser och inriktningar.

Här kan du hitta allt från rejäl husmanskost till exklusiv cross kitchen med internationell prägel.

Närheten till havet samt den bördiga jorden i regionen gör också att mycket av maten lagas på högkvalitativa och lokala råvaror.

Bästa restauranger i Falkenberg

Behöver du hjälp med att hitta en riktigt bra restaurang i Falkenberg? Då har du kommit rätt! Här listar vi 6 av de absolut bästa restaurangerna i Falkenberg och här finns garanterat något för alla smaklökar.

Lilla Napoli

Drömmer du om att få äta pizza precis sådär som den smakar på de små tavernorna i Italien? Då ska du definitivt besöka pärlan Lilla Napoli. Här får du krogens variant av Napolitana i form av en riktig delikatesspizza med ingredienser av hög kvalitet. Låt dig inte luras av den anspråkslösa utsidan av restaurangen, för vi kan garantera att du kommer att få en smakupplevelse utöver det vanliga.

Rådhustorget No:1A

Gastrobaren Rådhustorget No:1A är stället för dig som har höga krav på mat och dryckesupplevelser. Restaurangens meny är uppbyggd av smårätter som gärna kombineras med varandra. På det viset kan du som gäst komponera din måltid precis som du vill ha den och det är också en av grundpelarna för restaurangens filosofi.

Pomodoro

Restaurangen Pomodoro är en familjeägd restaurang där alla som älskar italiensk atmosfär kan avnjuta det bästa från det italienska köket. Här kan du äta klassiska pastarätter och italienska desserter som kommer att ta dina smaklökar till Italiens fantastiska matkultur. Dessutom i en varm och härlig atmosfär.

A&M Sushi Bar Falkenberg

Givetvis har en tätort värd namnet numer också en riktigt bra sushirestaurang. A&M Sushi Bar Falkenberg lever upp till det kravet och här kan du äta allt som det japanska köket erbjuder: från sashimi till makirullar och wakamesallad. Restaurangens underbara inredning är dessutom värd ett besök i sig!

Restaurang Prashad – Indisk restaurang

Den lilla indiska Restaurangen Prashad är faktiskt Falkenbergs första Indier. De håller sig fortfarande i toppen när de gäller indisk matkultur på orten.

Här kan du äta klassiska thali- och karairätter likväl som bryani, den indiska festmaten vars smaksensationer är något för den sanna konnässören av indisk mat.

Linnea & Basilika Falkenberg

Många svenskar älskar Thailand och vistas där ett antal veckor per år. Det kulturella utbytet har även resulterat i att vi svenskar ser thaimat som något självklart.

Här kan du avnjuta härliga curryrätter i avkopplande miljö serverad av proffsig personal.