Gävle

Bästa Restauranger i Gävle 2024

Restauranger Gävle

Är du på genomresa eller bor i staden men har absolut ingen aning om vart du ska äta? Fortsätt då läsa den här artikeln.

Vi har nämligen listat de bästa restaurangerna i Gävle som vi anser att alla borde testa.

Bästa restauranger i Gävle

Verovin

Restaurangen Verovin är det perfekta stället för dig som älskar vin. Här får du njuta av goda viner i en härlig miljö.

Det är Vesna och Robert som äger Verovin. Deras kärlek för mat och vin speglar av sig på hela restaurangen.

Hos Verovin finns det omkring 500 vinsorter och deras meny består av vällagad mat från bra råvaror.

BASTA

Hos restaurang BASTA hittar du autentisk italiensk mat. Här vill personalen ge besökarna en modern pizzeria.

Dessutom så har restaurangen ett pastalabb där de tillagar färska pasta som sedan blir till fantastiska rätter. Här kan du njuta av god mat och gott sällskap.

Blackstone Steakhouse Gävle

Mitt i centrala Gävle på Drottninggatan finns restaurangen Blackstone Steakhouse. Restaurangen har som mål att ge sina besökare en unik upplevelse.

Målet uppnår restaurangen genom att alltid arbeta med råvaror av högsta kvalitet. Men de har även ett unikt sätt att servera sina huvudrätter. Nämligen på glödhet lavasten.

Sarahs

Restaurangen Sarahs har en meny med inspiration från skogarna i norr. Det här gör att många av deras råvaror kommer från skogen.

Deras meny är i ständig förändring men håller alltid hög kvalitet. Men all mat som personalen lagar på Sarahs bygger på konceptet enkelhet samt kvalitet.

Hos Sarahs lägger personalen även stor vikt vid umgänget kring matbordet. Därför är miljön här perfekt för middagar med familj eller vänner.

Erlandssons Restaurang & Bar

År 2017 öppnade Erlandssons Restaurang & Bar sina dörrar för gäster första gången. Målet var att skapa en elegant samt modern restaurang i Gävle.

Menyn på restaurangen består av en blandning av lokala samt internationella grillade rätter. Dessutom kommer varje grillrätt med en tillbehörsbricka som varierar beroende på säsong.

Butchers Steakhouse i Gävle

På Södermalmstorg ligger Butchers Steakhouse som har målet att vara Gävles bästa stekhus. Här ligger fokuset på bra råvaror samt rätt temperatur på grillen.

Utöver mat från grillen kan du även beställa pasta, vegetariska rätter samt goda drinkar i baren. Här kan du njuta av god mat i en ombonad miljö.

Indian Palace

Restaurangen Indian Palace ligger på Nygatan i centrala Gävle. Här kan du välja mellan att äta på restaurangen eller få din beställning körd hem till din bostad.

Indian Palace erbjuder dig som besökare ett stort utbud av indiska rätter. Personalen lägger ner mycket kärlek och omtanke för att skapa autentiska maträtter.

Som besökare kan du njuta av både god lunch och middag i en trevlig miljö.

Church Street Saloon

På Kyrkogatan hittar vi den cowboy inspirerade restaurangen Church Street Saloon. Här får du som besökaren en upplevelse att minnas länge.

Inredningen i lokalen där restaurangen håller till är inspirerad av cowboyepoken. Church Street Saloon selar bland annat mest gammal countrymusik.

Även deras meny har inslag av cowboyepoken. Framförallt när det kommer till de generösa portionerna som serveras här.