Karlshamn

Guide: Bästa restauranger i Karlshamn 2024

Karlshamn är en mysig och charmig kuststad med kullerstensgator och fina gatukvarter med mycket kultur. 
Omgiven av vacker natur och skärgård intill knuten. I Karlshamn tar du dig lätt runt på cykel i stan eller i närområdena genom vacker natur. 
Här finns det gott om trevliga och mysiga restauranger. Vi listar några av de många fina ställena nedan.

Bästa restauranger i Karlshamn

Suki Sushi

En trevlig restaurang med snyggt och stilren inrednings där du kan njuta av god sushi och asiatisk mat. 
Här i hjärtat av Karlshamn kan du njuta av både japanska samt vietnamesiska varmrätter lagat med kärlek och omtanke samt råvaror av hög kvalitet.

Terrassen

På Terrasen handlar det inte bara om god mat utan även platsen och miljön du äter i, det vill säga hela upplevelsen. 
Här kan du njuta av rejäl husmanskost, pasta, hamburgare eller läckerheter från havet allt med en hög service i skön miljö.

Christo’s

Med ett motto som ”mat lagad från grunden” kan det inte bli fel. Här serveras du mat med hög kvalitet lagad från grunden. 
Det kan vara burgare gjorda på högrev eller pizzor gjorda på surdeg serverat tillsammans med färska och fräscha grönsaker. 
Här hittar du en stor och bred meny med även vegetarisk samt vegansk mat i samma höga kvalitet. Christo’s hittar du central beläget mitt i Karlshamn.

Gourmet Thai Restaurang

Denna härliga thai Asiatiska restaurang har funnits sedan 2005 och ligger centralt inne i Karlshamn. Här är det genuint rakt igenom samt att alla steg i matlagningen är viktiga. 
Kryddorna som är en stor del i asiatisk matlagnings görs från grunden med endast färska råvaror vilket innebär att Gourmet Thai själv importerar örter från Asien för att ge det där lilla extra och genuina. 
Varför inte prova den populära och rikliga lunchbuffé i veckorna.

SUSHI MAKI

Här hittar du japanska smaker utöver det vanliga, mitt i centrala Karlshamn nära torget. Hos Sushi Maki kan du njuta av japanskt både till lunch eller en kväll. 
Fokus ligger såklart på sushi men även för dig som är vegetarian eller om du är intolerant mot gluten så finns det bra alternativ. 
Letar du efter ett skönt after work ställe är Sushi Maki perfekt med en lugnt harmonisk uteservering där du kan njuta av god mat och dryck i en härlig atmosfär.