Mölndal

Guide: Bästa Restauranger i Mölndal 2024

Det spelar ingen roll om du bor i staden eller är på genomresa att bestämma en restaurang att äta på är inte alltid enkelt.

Vi har därför satt ihop en lista med de bästa restaurangerna i Mölndal i hopp om att göra ditt beslut enklare.

Bästa restauranger i Mölndal

Centrale Trattoria & Vinoteca

På Bergmansgatan hittar du restaurangen Centrale Trattoria & Vinoteca. Här får du som besökare ta del av en härlig stämning i en trevlig miljö.

Restaurangen serverar italiensk husmanskost gjord på förstklassiga råvaror. Deras ledord är enkelthet vilket gör att maten och råvarorna står i fokus.

De har dessutom en stor vinlista med högklassiga viner du kan välja mellan.

Kabul Darbar

Om du är sugen på att testa mat från Afghanistan är Kabul Darbar rätt restaurang för dig. Restaurangen hittar du på Medborgaregatan.

Som besökare får du en unik smakupplevelse när du kommer till Kabul Darbar. Fokuset här ligger på att tillaga maten med passion och kärlek utan några genvägar.

Osman’s Grill Restaurang Mölndal

I Mölndal centrum hittar du Osman’s Grill Restaurang. Restaurangen ligger i gallerian och serverar både lunch och middag.

Här erbjuder personalen både klassisk turkisk meze och grillmeny. De arbetar med bra råvaror samt närproducerat kött av bra kvalitet.

Masala Kitchen & Bar

På Göteborgsvägen hittar du den indiska restaurangen Masala Kitchen & Bar. Här blir du erbjuden en rad rätter med stor variation av kryddor samt ingredienser.

Hos Masala Kitchen & Bar hittar du allt från milda, krämiga rätter till heta grytor. Dessutom har de ett stort utbud av veganska samt vegetariska rätter.

Bistro il Cortile

I Mölndals centrum finns även den italienska restaurangen Bistro il Cortile. Personalen på restaurangen lägger stor vikt i att allt ska tillagas med kärlek.

På menyn finns bland annat pizza bakat på Napolitanskt tipo ”00”- mjöl samt färsk pasta. Det finns dessutom italienska bakverk och efterrätter.

Mad Box

Restaurangen Mad Box har hämtat mycket av sin inspiration från Amerika. Du hittar restaurangen på Nordenskiöldsgatan.

Till lunch kan du bland annat äta husmanskost medan du på helgerna kan komma hit för en härlig brunch.

Gamla Beirut

Restaurangen Gamla Beirut är specialister på libanesisk mat tillagad med enormt mycket kärlek.

Här kan du njuta av en god lunch tillsammans med kollegorna eller en trevliga middag med vänner.