Södertälje

Guide: Bästa restauranger i Södertälje 2023

I Södertälje finns det mängder av bra restauranger. Det finns något för alla och i denna guide kommer vi att tipsa om bra lunchrestauranger samt exklusiva restauranger.

Bästa restauranger i Södertälje

Lilla Styrbjörn

Lilla Styrbjörn ligger på Jovisgatan i Södertälje, centralt placerat med en mysig atmosfär. Här kan du avnjuta en god kikärtspannkaka med smörstekta kantareller till förrätt. Till huvudrätt kan du få en härlig risotto eller varför inte hemmarullade köttbullar med potatispuré.

Antika Restaurant

Antika Restaurant står för passionerad matlagning. De vill ge dig som kund en smakfull upplevelse under din vistelse hos dem. Hos Antika Restaurant kan du äta en god Kafta Kebab. De serverar också goda sallader med falafel eller halloumi.

Glashyttans Värdshus

Glashyttans Värdshus och sjökrog finns placerad på udden intill Södertelge Havsbad. Här kan du och ditt sällskap slå dig ner för att äta en god lunch. Deras lunchmeny varierar från dag till dag. Är det så att du önskar att äta under kvällstid går det alldeles ypperligt och då har de en god à la carte meny.

La Cantina

La Cantina bjuder på en ombonad atmosfär. Här är det italienskt som står i centrum och hos denna restaurang är det fina råvaror som gäller. Du kan äta en god ytterfilé av dovhjort tillsammans med goda primörer och rostad potatis, eller varför inte en god oxfilé med klyftpotatis.

M&M Burger

Hos M&M Burger kan du äta en klassisk ostburgare med goda tillbehör. De erbjuder också barnmeny. Till maten, eller efteråt, kan du dricka en god milkshake som är gjord på Ben & Jerrys glass. De erbjuder också lunch och även då kan du äta goda hamburgare med fina tillbehör.

Restaurang Liban

Hos Restaurang Liban kan du avnjuta god mat från Libanon. Till förrätt kan du beställa in en hummus eller några goda ostrullar. Till huvudrätt finns till exempel kycklingspett eller lammspett. Deras specialare är den så kallade ”Liban special” som är typiska libanesiska rätter som ni kan dela på, om ni är 2 personer eller fler.

TESO SUSHI

Här får du uppleva Japansk kultur på riktigt. Här kan du äta god sushi och även sashimi. De erbjuder även bland annat pankopanerad fisk med chilimajo och till efterrätt finns det olika sorters glass att välja mellan. Slå dig ner och njut av den mysiga miljön hos TESO SUSHI redan idag.