Stockholm

Guide: Bästa restauranger i Sollentuna 2024

Här nedan guidar vi dig till några av Sollentunas bästa restauranger. Du hittar garanterat något som passar dina smaklökar. 

Vare sig du är sugen på klassisk svensk mat eller spännande asiatiska rätter.

Bästa restauranger i Sollentuna

Beckers Kök

Restaurang Beckers specialiserar sig på att laga enkel mat med hög kvalitet. På deras meny hittar du vanliga enkla råvaror som tillagas med omsorg.

Här finns alltså något som passar för både finsmakaren och för barnen i familjen. Beckers serverar en prisvärd lunch och erbjuder bekväm take away till middagen.

Hamilton Sollentuna

Mitt i centrala Sollentuna hittar du restaurang Hamilton. Restaurangen har en härligt mysig atmosfär och passar bra både för stora och små sällskap.

På menyn hittar du svenska klassiker och internationella rätter. Hos Hamilton kan du även få en snabb och god lunch.

Gyro-Mania

Är du sugen på grekisk mat ska du besöka Gyros-Mania. Deras meny är full med klassisk grekisk mat såsom meze och grillrätter.

På menyn finns också en del vegetariska alternativ att välja mellan. Gyros-Mania är öppet för både lunch och middag och erbjuder givetvis take away.

Spice

Restaurang Spice mitt i centrala Sollentuna har en äkta passion för mat och dryck. De serverar autentisk indisk mat, dessutom tillagad av färska råvaror av högsta kvalitet.

Vidare använder de inga halvfabrikat och heller inget socker i sin mat. De lagar alltså allt som de serverar från grunden. För dig som är vegetarian eller vegan finns givetvis många alternativ att välja mellan på menyn.

Prima Zetta

Bredvid Malmparken i Sollentuna hittar du restaurang Prima Zetta. Här kan du njuta av libanesisk mat och pizza.

Deras meny innehåller givetvis något för hela familjen. Flera rätter passar även för vegetarianer.

Chikara Sushi

När du är sugen på sushi kan du ta en tripp till Chikara Sushi som ligger ett stenkast från Sollentuna station.

På deras meny hittar du allt det som du kan vilja ha hos en sushi restaurang. Både maki och nigiri sushi, men också andra klassiska asiatiska rätter och goda tillbehör.

Frank’s Diner

I hjärtat av Sollentuna hittar du stadens kanske häftigaste restaurang. Frank’s Diner har ett charmerande 50-tals tema och givetvis följer menyn i samma spår.

När du är sugen på riktigt goda hamburgare är det Frank’s Diner du ska besöka. Här finns även gott om vegetariska alternativ.

Läs mer: Bästa restaurang i Stockholm