Ystad

Bästa Restauranger i Ystad 2024

Inte finns det någonting härligare än att slå sig ner vid ett bord på en mysig restaurang. God mat och trevligt umgänge är det få som tackar nej till.

Om du har vägarna förbi Skånes sydkust kan du stöta på många ljuvliga restauranger som du inte vill gå miste om. Nedan finner du ett antal tips på uppskattade restauranger i Ystad med utsökta maträtter samt ypperlig kundservice.

Bästa restauranger i Ystad

Villa Strandvägen

För dig som uppskattar en värdshuskänsla bör du utan tvekan bege dig till Villa Strandvägen. Skräddarsy din egen middag genom att välja mellan ett brett utbud av rätter, och glöm inte den uppfriskande fördrinken.

Hos Villa Strandvägen har du chansen att boka ett av sju eleganta rum där frukost ingår. Kika dessutom närmare på paketet där fika, drinkar, middag, nattmacka samt frukost även ingår.

Upp Eller Ner

Välj själv om du föredrar en matsal, en pub eller uteservering. Upp Eller Ner ger dig nämligen tillgång till alla dessa alternativ. Menyn skiftar beroende på årstid, och vare sig du uppskattar kött, vegetariskt eller veganskt har Upp Eller Ner någonting för dig.

Vill du ta med hela familjen till middagen? Inga problem tack vare att Upp Eller Ner dessutom har en särskild barnmeny.

Grändens Mat

Både utsökt lunch och middag går att hitta hos Grändens Mat. På den här trevliga restaurangen kan du vid åtskilda tillfällen njuta av live-musik medan de erfarna kockarna skapar mästerverk i köket.

Prova på de populära poké bowls, ta en uppfriskande drink eller beställ någon av de galet goda glassarna. Om tiden är knapp finns det alltid en möjlighet att välja take away!

Restaurang Marinan

För dig som eftersöker den där mysiga sommarkänslan med det stilla vattnet som bakgrund är det Restaurang Marinan som gäller. Här kan du nämligen lyssna på din favorit-trubadur medan du tittar ut över stranden och njuter av stunden.

Med både tapas, varmrätter samt en barnmeny kommer även de mest kräsna att hitta någonting passande.

Havsnära Fiskrökeri

Är alla havets läckerheter någonting som lockar dig lite extra? Har du en förkärlek till räkor, lax samt kanske en och annan sillburgare? Havsnära Fiskrökeri kan då stå till tjänst.

Med servering direkt vid havet är det både en vacker utsikt och vällagad mat som väntar på dig. Räkmackor, smörgåstårtor, nystekt sill samt rökta räkor är bara några få exempel på den uppskattade menyn.

Sushinu

Alla är vi bekanta med sushi, men du får leta länge efter sushirätter som är så proffsigt tillagade som hos Sushinu.

De slog upp sina portar 2009 och har lång erfarenhet av att skapa fantastiska rätter. Förvänta dig färska råvaror, en mysig lokal och en utsökt meny!