Ängelholm

Guide: Bästa Restauranger i Ängelholm 2024

Oavsett om du är sugen på pizza eller sallad har Ängelholms restauranger något för att mätta din hunger.

Nedan listar vi de absolut bästa restaurangerna i Ängelholm. Med allt från bra mat till trevlig personal är dessa ställen värda ett besök.

Bästa restaurangerna i Ängelholm

Restaurang Carl Fredrik

Hos Restaurang Carl Fredrik får du en helhetsupplevelse av klass. Med det skånska temat kommer du känna dig välkommen.

Restaurang Carl Fredrik erbjuder en mysig miljö för upp till 40 gäster. Under sommaren finns även möjlighet att äta ute i solen.

På Restaurang Carl Fredrik kan du välja bland hemlagade rätter med ett genomgående tema från det bästa Skåne har att erbjuda.

Klitterhus

Hos Klitterhus kan du både njuta av lunch och middag. Restaurangen som ligger i anslutning till hotellet serverar hotellgäster men även du som bara vill äta en god bit mat.

Längst med vattnet kan du avnjuta det mesta. Bland annat hittar du skaldjur och ett brett utbud av efterrätter på á la carte menyn.

Klitterhus kan även hjälpa dig arrangera allt från konferenser till bröllop.

A&M Sushi Bar

Den mysiga miljön på A&M Sushi Bar kommer garanterat få dig på fall. Konceptet erbjuder bland annat sushi av högsta kvalitet.

Om du hellre vill fika kan du istället avnjuta goda mackor med hembryggt kaffe.

Med en lokal inspirerad av en italiensk bakgård kan du med nära och kära slappna av i restaurangens växthusliknande möblering.

Rost Ängelholm

Om du uppskattar rockmusik och älskar hamburgare är Rost Ängelholm stället för dig. Med väl utvalda råvaror kan du här äta både goda och saftiga burgare.

Tröttnar du snabbt? Då behöver du inte oroa dig. Rost Ängelholm erbjuder nämligen en ny burgare varje vecka inspirerad av råvaror efter säsong.

Skulle det vara så att du blir hungrig under småtimmarna kan vi med glädje meddela att Rost Ängelholm serverar hamburgare ända till klockan ett på natten under vardagar.

Robertos Kök Bar&Pizza

Hos Robertos Kök Bar&Pizza hittar du hemlagad mat med inspiration från Italien. Förutom pizza hittar du även pasta och sallader på menyn.

Med innovativa recept och fokus på lokalt producerade råvaror är maten på Robertos Kök Bar&Pizza något att se fram emot.

Dessutom har restaurangen lagt ner stora resurser på servicen vilket bidrar till en upplevelse du sent kommer att glömma.

Linnea & Basilika Ängelholm

Hos Linnea & Basilika Ängelholm hittar du det bästa det asiatiska köket har att erbjuda. I den utomordentligt varierade menyn hittar du allt från curry till wokade äggnudlar.

För dig i farten erbjuder även restaurangen dig chansen att beställa din mat online för att du ska kunna spara tid.

Älskar du asiatisk mat är Linnea & Basilika Ängelholm värt ett besök.