Boden

Guide: Bästa Restauranger i Boden 2023

Är du intresserad av att gå på upptäcktsfärd i Boden? Vill du kanske prova på några nya restauranger som du aldrig tidigare har besökt? Då är det din turdag!

I den här artikeln ska vi nämligen ta en titt på ett antal restauranger med utsökta rätter som du inte vill gå miste om.

Bästa restauranger i Boden

Restaurang Da Vinci

Vare sig du föredrar kötträtter, fiskrätter eller fantastiska vedugnsbakade pizzor kan Restaurang Da Vinci leverera.

Tack vare den ständigt skiftande menyn är restaurangen väl värd ett flertal återbesök, och du kan alltid förvänta dig lokala råvaror. Med influenser från hela världen är det nästintill en garanti att du finner någonting som tillfredställer dina smaklökar.

Suzie Q’s Burgers & Beers

Biff, burgare samt en kall öl. Kan det bli bättre än så? Ta en tur över till Suzie Q’s Burgers & Beers och njut av fantastiskt god mat. Inte har de heller snålat med valmöjligheterna, utan de har fler än hundra ölsorter att erbjuda dig.

Glöm inte att de dessutom tillagar allting från grunden, och missa inte att prova på hamburgaren. Här är det Australian Black Angus högrev som gäller!

O Sushi

Visst finns det även sushirestauranger att prova på i Boden. Du kan förvänta dig både kalla och varma rätter, fisk samt vegetariskt. Därför finns det sannerligen inte begränsat med valmöjligheter.

Vare sig du är sugen på någonting koreanskt eller japanskt finns det utan tvekan en rätt som passar dig. Besök deras restaurang i antingen Boden eller Älvsbyn.

Restaurang Oregano

Med sin utsökta salladsbar och prisvärda pizzor finns det mycket att älska hos Restaurang Oregano. Är du kanske sugen på en inbakad pizza eller möjligtvis en av deras lyxpizzor? Vad sägs om en panpizza eller en hamburgertallrik? Restaurang Oregano kan verkligen leverera alla dagar i veckan!

Bryggmästarn

Den fantastiskt mysiga Bryggmästarn kan vi beskriva som en bryggpub med riktigt härlig atmosfär. Här får du inte bara mat från Centraleuropa, utan de erbjuder dessutom roliga aktiviteter. VR-spel, biljard samt karaoke är enbart några få exempel.

Great Eastern

Sist men inte minst har vi Great Eastern. I den här restaurangen får du prova på asiatiska rätter såsom kantonesisk, hakka, mongoliansk, thailändsk samt indisk mat. De har 30 års erfarenhet inom restaurangbranschen, och vet därför hur utsökt mat ska smaka.