Stockholm

Guide: Bästa Restauranger i Huddinge 2023

Huddinge utanför Stockholm är en ort och kommun som är starkt präglad av både sin närhet till storstaden och en tydlig mångkultur. 

Det här märks inte minst i Huddinges utbud av restauranger.

Julius

På Julius hittar gästerna fine dining med internationell prägel. Krogen arbetar med säsongens råvaror och har en imponerande vinlista.

Restaurangen är populär året runt, men särskilt under våren och sommaren. Då kan gäster nämligen sitta på den stora utomhusserveringen. Antingen i solen eller under svalkande parasoll.

Sundby Gård

Den här vackert belägna restaurangen når du med buss från Huddinge centrum. Det är väl värt att ta sig hit, mycket tack vare den fantastiska utsikten.

Lunch varje vardag och på helgen erbjuder man både brunch och à la carte.

På Sundby Gård erbjuder de mycket mer än bara mat och café. De rymliga lokalerna kan du hyra för alltifrån konferenser till bröllop och dop.

Casa Buongiorno Ristorante & Trattoria

Trots det italienska namnet så ligger tonvikten här på svensk husmanskost. Restaurangen har öppet till klockan tio på kvällen, varje dag i veckan.

Du hittar Casa Buongiorno Ristorante & Trattoria på Sjödalsvägen mitt i centrala Huddinge.

Folkes Bistro

Mitt i centrum på Sjödalstorget hittar du Folkes Bistro. Det är ytterligare en finkrog i restaurangtäta Huddinge. Här lagas maten av utmärkta råvaror helt från grunden. Inga halvfabrikat eller genvägar.

Folkes Bistro är öppet för lunch varje vardag och onsdag till lördag serverar man middag. Menyn ändrar de ofta eftersom den är helt avhängig vilka färska råvaror de för tillfället har tillgång till.

Mango Sushi och Thai

Japan och Thailand möts i den här populära krogen i Huddinge centrum. Populär framförallt bland lunchgäster, men restaurangen har öppet till klockan åtta på kvällen. Uppskattad för snabb och fräsch take away.

Mango Sushi & Thai arbetar bara med färska råvaror av högsta kvalitet och medarbetarna har lång erfarenhet av både det japanska och det thailändska köket.

Tandoori Köket

Inget utbud av restauranger vore komplett utan en riktigt bra indisk restaurang. Tandoori Köket i Huddinge är förmodligen den allra bästa i hela området.

Utöver traditionella indiska rätter finns också ett digert utbud av olika indiska ölsorter. Lunch och middag alla dagar i veckan och dessutom avhämtning.

Läs mer: Bästa restaurang i Stockholm