Nyköping

Bästa Restauranger i Nyköping 2023

Att bestämma sig för en restaurang att äta på är inte alltid det enklaste. Det spelar ingen roll om du bor i staden eller är på besök.

Som tur är kan vi förhoppningsvis hjälpa dig. I den här artikeln har vi nämligen listat sex av de bästa restaurangerna i Nyköping.

Bästa restauranger i Nyköping

Skafferiet i Nyköping

På Västra Storgatan i ett hus byggt år 1906 hittar vi restaurangen Skafferiet i Nyköping. Här kan du som besökare njuta av en avslappnad miljö.

Hos Skafferiet är alla välkomna att umgås och njuta av trevligt sällskap. Här serverar personalen vällagad mat tillsammans med goda drycker.

Dessutom så arbetar restaurangen med säsongsbaserad råvaror. Det här gör att innehållet på menyn varierar beroende på hur tillgången till råvaror ser ut.

Restaurang ät

I centrala Nyköping på Västra Storgatan ligger Restaurang Ät. Här ligger det stora fokuset på att skapa något fantastiskt av det enkla.

Med svenska samt ekologiska råvaror serverar restaurangen allt från husmanskost till gatumat. Här finns det något som passar alla.

Restaurangen har även ett bra utbud av öl samt välkomponerade cocktails.

Mårtens Hus Café & Restaurang Nyköping

Mitt i centrala Nyköping ligger Mårtens Hus café & Restaurang. Det här är en helt vegansk samt vegetarisk restaurang.

Här lagar personalen allt från egengjort fikabröd till pizza och cocktails. Dessutom så har de ett stort utbud av olika kaffesorter tillgängliga.

Vill du inte fika eller äta pizza så har de även en spännande á la carté som du kan testa på.

Bona Gusto

Med ledorden bra smak är Bona Gusto absolut en restaurang värd att besöka. Du hittar den på Brunnsgatan i Nyköping.

Restaurangen har en vision om att skapa en unik upplevelse för dig som besökare genom att kombinerar deras olika smakrätter.

För att du ska få rätt helhetsupplevelse kommer varje rätt med en rekommenderad dryck. Dessutom är maten som serveras inspirerade från olika kök världen över.

Oliver Twist

Är du på jakt efter en engelsk pub i Nyköping är Oliver Twist restaurangen för dig. Dessutom har restaurangen utvecklats till att bli en populär kvarterskrog.

Oliver Twist har ett brett utbud av både mat och dryck. Här kan du bland annat hitta den omtyckta planksteken samt öl på fat.

Restaurang Umgås

I en avslappnad miljö serverar kvarterskrogen Restaurang Umgås både lunch och middag till sina besökare.

Här hittar du god husmanskost som tillagats med omtanke för både människan och miljön. Dessutom finns det möjlighet att köpa matlådor av restaurangen.