Stockholm

Guide: Bästa Restauranger i Sundbyberg 2024

Oavsett om du är på jakt efter svenska, asiatiska, internationella eller kanske bara snabbmatsrätter finns det en hel del restauranger i Sundbyberg som kan stilla din hunger.

Härunder hittar du en lista på en hel del trevliga restauranger i Sundbyberg som utan tvekan kan tillfredsställa dina smaklökar.

Bästa restauranger i Sundbyberg

Bra Mat

Om det är fiskrätter som ligger dig varmt om hjärtat bör du inte gå miste om Bra Mat. Denna fiskrestaurang och deli startades av matlagningsentusiasten Kalle med rötter i Sundbyberg.

Med både fisk, skaldjur samt en antal kötträtter på menyn finns det mycket gott att prova på. Besök dessutom Bra Mat under vinterhalvåret för att ta del av deras omfattande julbord!

Piatti

Det älskade Piatti har allt för den ultimata restaurangupplevelsen. En lokal med mysig atmosfär, lyxiga menyalternativ samt inspiration från Italien.

Deras utsökta rätter är lagade med de bästa italienska råvarorna, och de har öppet alla dagar i veckan förutom måndag, så ta en tur över till Piatti redan idag!

Paul Taylor Lanthandel

Näst på listan har vi Paul Taylor Lanthandel. Som namnet avslöjar agerar de både som en restaurang samt en lanthandel med mycket att erbjuda sina gäster.

Därför blir du inte besviken när du provar på de ljuvliga rätterna som är tillagade av lokala råvaror. Njut av lunch, fika, middag, barhäng eller strosa runt i lanthandeln!

Ristorante Rustico

Vill du ta en spännande matresa till Italien för högkvalitativa, lyxiga och fantastiskt goda rätter? Ristorante Rustico kan då stå till tjänst.

År 2017 slog de upp sina portar, och på kort tid har de lyckats att vinna folkets hjärtan. För pasta, pizza och fräscha sallader har Ristorante Rustico mycket att erbjuda.

Sushi Natu

Är du en äkta sushi-fantast? För dig som letar efter välrullad och utsökt sushi i Sundbyberg får du inte gå miste om Sushi Natu.

Vad sägs om nigiri, natu, lax, vegetariskt eller en blandning av olika sushibitar? Sushi Natu har nämligen allt och lite till för att stilla din hunger.

Bonab Persisk Kolgrill

Det kan aldrig gå fel med persisk mat, och hos Bonab Persisk Kolgrill är valmöjligheterna sannerligen inte få.

Prova på grönsaker, kött, saffransris samt diverse frukter. Med både soppor, grytor och härlig grillad mat på menyn kan det knappast bli bättre!

BABAS Burgers Sundbyberg

Sist, men definitivt inte minst, har vi BABAS Burgers Sundbyberg. De saftiga burgarna, den härliga atmosfären samt de uppfriskande dryckerna går inte att tacka nej till.

Kika närmare på burgarna med kött, de vegetariska alternativen, fiskburgarna eller barnmenyn. Här finns någonting för hela familjen!

Läs mer: Bästa restauranger i Stockholm