Vänersborg

Guide: Bästa Restauranger i Vänersborg 2023

Det är lätt att bli hemmablind och alltid gå till samma restaurang gång på gång. Men i varje stad finns det pärlor som är värda ett besök.

Här nedan har vi listat en rad spännande restauranger i Vänersborg med influenser från olika delar av världen. Varför inte ta med dina vänner och familj och få en upplevelse utöver det vanliga?

Bästa restauranger i Vänersborg

Restaurang Koppargrillen

Med både restaurang, pub och uteservering mot hamnkanalen har Restaurang Koppargrillen mycket att erbjuda sina gäster.

Restaurang Koppargillens många egenkomponerade rätter har blivit klassiker, bland annat deras vida kända bearnaisesås. Men du kan så klart välja vad du vill från deras pub- eller à la carte meny.

Cyrano Vänersborg

För dig som gillar det franska köket är Cyrano Vänersborg ett måste. Du får en helhetsupplevelse, alltifrån maten, lukterna, atmosfären och lokalen.

Varför inte njuta först av lite sniglar, följt av välsmakande lammracks och sen en crème brulée som avslutning på det? Kan det bli mer franskt?

Cyrano Vänersborg har flera lockande erbjudande, såsom en härlig söndagsmiddag för dig och din familj.

Que pasa

På Que pasa får du spanskinfluerad mat och upplevelser. Tapas, pastarätter och annat smått och gott finns på meny och du har ett rikt utbud av vin att välja på. (Alkoholfritt alternativ finns såklart.)

Se till att boka bord i tid, det kan nämligen behövas. Que pasa är ett populärt tillhåll i Vänersborg av förklarliga skäl.

India Palace Vänersborg

På India Palace Vänersborg möts du av en fullkomlig explosion av smaker och färger och dessutom tillagat med kärlek och varsam hand.

Du kan välja mellan mild, mellan och stark indisk mat, allt efter smak och tycke. Meny är väl tilltagen och du kommer således hitta något som passar just dig.

Yalla Kompis

Är du sugen på mat med karaktär ska du prova arabiska rätter, såsom shawarma. Det är en kötträtt som serveras rullat i tunt bröd tillsammans med grönsaker. Väl värt att prova.

Yalla Kompis lagar arabiskt influerad mat och du hittar dem på Vallgatan 17a. Gå in och låt dig bli serverad i en trevlig miljö med varm och personlig service.